Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Νέα επίθεση Τατούλη στον Ρουσόπουλο
Νέα επίθεση Τατούλη στον Ρουσόπουλο Εκτύπωση E-mail
07.09.08

 

Ξαναχτυπά μέσω του διαδικτύου ο Πέτρος Τατούλης. Σε διάλογο με μπλόγκερ, που βλέπει το φως της δημοσιότητας ο βουλευτής Αρκαδίας εξαπολύει πυρά κατά του Θόδωρου Ρουσόπουλου κάνοντας λόγο για παπαγαλάκια και κουτόφραγκους: «Η αποτυχία των επικοινωνιακών τακτικών, σε συνδυασμό με τα διάφορα παπαγαλάκια που βρίσκονται σε κατάσταση πανικού επειδή ανακάλυψαν όψιμα τη δύναμη της αλήθειας -όπως επίσης ότι οι Κουτόφραγκοι σιγά σιγά μας τελειώνουν- οδηγούν δυστυχώς τη χώρα σε αδιέξοδα».

 

Την ίδια ώρα σε δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» το 78,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι υπάρχει φαινόμενο πλουτισμού μελών της κυβέρνησης, μέσω των συζύγων τους. Στην ίδια δημοσκόπηση το 22,4% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ότι ο Πέτρος Τατούλης λέει αλήθειες ενώ το 25,3% δεν αποδέχεται τις απόψεις του.
Με τον βουλευτή Αρκαδίας συμφωνεί και το 46,6% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Ο Πέτρος Τατούλης, μέσω του διαδικτύου, απαντά και σε όσους τάσσονται υπέρ των πρόωρων εκλογών ως μοναδική διέξοδο από την κυβερνητική κρίση: «Όταν λέω ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, δεν εννοώ αυτό που εννοούν διάφοροι όταν την αναμασούν ωσάν πασατέμπο, ήτοι "όταν βλέπουμε τα σκούρα πάμε σε εκλογές και μετά όλα είναι tabula rasa". Διέξοδος είναι άλλες πολιτικές από άλλους ανθρώπους». Όμως το ντόμινο των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι αιχμές Τατούλη συνεχίζεται. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης χαρακτήρισε τον Πέτρο Τατούλη αγωνιστή.
Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Πέτρος Τατούλης τονίζει σε συνομιλητές του ότι δεν είναι αρνί αλλά λύκος και δεν φοβάται πειθαρχικές κυρώσεις. Μάλιστα σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, στον βουλευτή τηλεφώνησαν περισσότεροι από 40 κυβερνητικοί βουλευτές για να του εκφράσουν την στήριξη τους μετά το άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Στην κυβέρνηση αναμένουν την αντίδραση και των υπόλοιπων βουλευτών που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα των ανταρτών. Κάποιοι από αυτούς τηρούν στάση αναμονής μέχρι τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Για τον Πέτρο Τατούλη πάντως το φθινοπωρινό αντάρτικο μόλις άρχισε: «Ο χειμώνας θα είναι βαρύς για όσους δεν έχουν προετοιμαστεί σοβαρά κι εμείς προετοιμαζόμαστε μια ζωή για βαρυχειμωνιές».
Ο βουλευτής Αρκαδίας διαμηνύει ότι θα συνεχίζει να εκφράζει «ηχηρά και όχι στα μουλωχτά» τις θέσεις του.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2238&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote