Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Λιτότητα με αυτοκριτική
Λιτότητα με αυτοκριτική Εκτύπωση E-mail
07.09.08

Εν μέσω διαδηλώσεων ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε με διάθεση αυτοκριτικής κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ. «Η οικονομία της χώρας μας έχει ακόμη σοβαρά κατάλοιπα από χρόνιες αδυναμίες. Έχει, όμως, και σημαντικές δυνατότητες», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να υποθηκεύσει την προοπτική της χώρας στο βωμό μιας πρόσκαιρης κυβερνητικής δημοτικότητας και πως οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν για να τεθεί τέλος στις παθογένειες του Δημόσιου Τομέα.
«Πριν από ένα χρόνο, αναδεικνύοντας την Οικονομία σε εθνική υπόθεση, ζήτησα εκλογές. Οι πολίτες, μας έδωσαν νέα, ισχυρή εντολή. Επέδειξα, και επιδεικνύω, απόλυτη προσήλωση στις δεσμεύσεις μας. Συνεχίσαμε, και συνεχίζουμε, με συνέπεια, τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Κάνω αυστηρή αυτοκριτική για όποιες περιπτώσεις αργήσαμε να κινηθούμε», τόνισε ο κ. Καραμανλής ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

alpha

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2234&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 07.09.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote