Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Με βλέπουν εύκολο στόχο»
«Με βλέπουν εύκολο στόχο» Εκτύπωση E-mail
02.09.08

Αιχμές κατά συναδέλφων του στη Νέα Δημοκρατία άφησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό City 99,5.

«Είμαι από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης. Το δυσάρεστο είναι ότι και κάποιοι συνάδελφοι στη Βουλή νομίζουν ότι είμαι ο εύκολος στόχος», είπε ο υπουργός Οικονομίας, προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος «αντέχει».

Για το ζήτημα της φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών, ο κ. Αλογοσκούφης προανήγγειλε ότι για τις αμοιβές με δελτίο παροχής υπηρεσιών που υποκρύπτουν μισθωτή εργασία, θα δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εκδίδουν βεβαιώσεις ότι ο εργαζόμενος είναι μισθωτός, οπότε θα εξαιρείται από τα νέα μέτρα και θα διατηρεί το αφορολόγητο των 10.500 ευρώ. Σε σχετική ερώτηση, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος παρέπεμψε στον Υπουργό Οικονομίας τονίζοντας ότι εκείνος έχει δώσει ξεκάθαρες διευκρινίσεις για όλα αυτά τα θέματα.

Την ίδια ώρα, προανήγγειλε και την επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης για όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και την καθιέρωση νέων τεκμηρίων διαβίωσης για εξοχικές κατοικίες, σκάφη αναψυχής, πισίνες και δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2201&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote