Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Βάζει λουκέτο στη νομαρχία
Βάζει λουκέτο στη νομαρχία Εκτύπωση E-mail
31.08.08

Συνέχισε και χτες τον κλεφτοπόλεμο με την κυβέρνηση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega έκανε λόγο για «γόητες» μέσα στη ΝΔ που, όπως είπε, πρέπει να αντιληφθούν ότι εδώ είναι ο τόπος του Καραμανλή και ότι μερικά πράγματα θα έπρεπε να είχαν τελειώσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ απείλησε ότι μετά τη ΔΕΘ θα κλείσει επ αόριστον τη νομαρχία.

O κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι ορισμένοι υπουργοί, αλλά και στελέχη στη ΝΔ «έχουν χάσει την επαφή τους με το λαό και την κοινωνία», ενώ σημείωσε επανειλημμένα ότι στη ΝΔ λείπει η αλληλεγγύη. Τάχθηκε κατά του ανασχηματισμού, γιατί, όπως είπε, δε λύνεται έτσι το πρόβλημα.

«Είναι θέμα φιλοσοφίας, σεβασμού και αλληλεγγύης. Και δεν ευθύνονται μόνον οι υπουργοί, αλλά και κάποιοι παρατρεχάμενοι διορισμένοι», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ έβαλε ονομαστικά κατά του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Πέτρου Τατούλη. «Το παραμύθι με τη σχολική στέγη πρέπει να τελειώσει, κ. Στυλιανίδη», σημείωσε, ενώ λίγο αργότερα τόνισε: «Εγώ δεν είμαι Τατούλης. Εγώ δε βγήκα να φωνάξω όταν έχασα την καρέκλα ούτε και να βρίζω τον πρωθυπουργό. Αν έμεινε κάτι όρθιο σήμερα στην κυβέρνηση, είναι ο Καραμανλής, που είναι μόνος του. Είμαι απόλυτα απογοητευμένος και χολωμένος από την κυβέρνησή μου», σημείωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, ο οποίος, αν και ξεκαθάρισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι δεν τον ενδιαφέρει να γίνει υπουργός, ανέφερε τρία υπουργεία που θα του ταίριαζαν: Εμπορίου, Αθλητισμού και το ΥΜΑ-Θ.

O καλύτερος υπουργός

Χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο τον καλύτερο υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, σημείωσε ότι υπάρχουν «κακοί και γόητες υπουργοί», ενώ για το δικό του μέλλον επανέλαβε αυτά που έχει δηλώσει το τελευταίο διάστημα. Oτι δηλαδή αν δε γίνει η διοικητική μεταρρύθμιση και οι υπερνομαρχίες, θα είναι υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης. «Από εκεί ξεκίνησα, εκεί θέλω να τελειώσω. Χωρίς να παραβλέπω το έργο του νυν δημάρχου. Νομίζω όμως ότι ο Βασίλης, ο οποίος είναι φίλος μου και δεν πρόκειται να πω κουβέντα γι’ αυτόν, δε θα είναι υποψήφιος», κατέληξε.

agelioforos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 31.08.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote