Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πολυτεχνείο Κρήτης: πέταξαν τις κάλπες των πρυτανικών
Πολυτεχνείο Κρήτης: πέταξαν τις κάλπες των πρυτανικών Εκτύπωση E-mail
29.08.08

 

Κουκουλοφόροι άρπαξαν, έσπασαν και πέταξαν τις κάλπες των φοιτητών, με αποτέλεσμα να μετρηθούν μόνον οι ψήφοι των μελών ΔΕΠ και του προσωπικού και να επανεκλεγεί πρύτανης στο Πολυτεχνείο Κρήτης ο καθηγητής Ιωακείμ Γρυσπολάκης. Ο συνδυασμός του συγκέντρωσε 51,75% έναντι 48,25% του Γιάννη Φίλη, ο οποίος έκανε λόγο για φαλκιδευμένο αποτέλεσμα.

 

Ο κ. Φίλης κατέθεσε ένσταση και ζήτησε να επαναληφθούν σήμερα οι εκλογές ως προς τους φοιτητές. Υστερα από εισήγηση του νομικού συμβούλου του Πολυτεχνείου Κρήτης, η Εφορευτική Επιτροπή δεν έκανε δεκτό το αίτημα Φίλη. Ετσι, παραμένει πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης ο καθηγητής Ιωακείμ Γρυσπολάκης.
 
Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, ομάδα κουκουλοφόρων άρπαξε τις κάλπες στις οποίες ψήφιζαν οι φοιτητές στο ξύλινο αμφιθέατρο στην Πολυτεχνειούπολη, τις έσπασε και τις πέταξε έξω από το αμφιθέατρο. Ενταση δημιουργήθηκε έξω από το κτίριο της Πρυτανείας στην παλιά πόλη όπου είχαν στηθεί οι κάλπες για τους καθηγητές και το προσωπικό, όταν γύρω στις 2.30 το μεσημέρι φοιτητές είδαν πέντε άγνωστα άτομα. Οταν ένας φοιτητής προσπάθησε να τα φωτογραφήσει, οι άγνωστοι έτρεξαν προς το μέρος του και σημειώθηκε ένα μικροεπεισόδιο. Τελικά, οι εκλογές ολοκληρώθηκαν στις 3 το μεσημέρι.
 
 
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2175&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote