Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ Εκτύπωση E-mail
21.08.08

Του Σάκη Σερέτη

Μετά από πολύωρες και εμπεριστατωμένες τηλεοπτικές αναλύσεις των «ειδικών» περί καταπολέμησης της ντόπας ,επιτέλους καταφέραμε να κατανοήσουμε ποιος είναι ο λόγος που ενώ στην Ελλάδα έχουμε νόμους και φυσικά αντίστοιχες ποινές για κάθε αδίκημα, κάπου κολλάμε στην εφαρμογή τους και στην ταυτοποίηση των υπευθύνων.

 

Τώρα ίσως θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μόνος νόμος που χρειάζεται στην Ελλάδα είναι αυτός που επιβάλλει την εφαρμογή των νόμων, χωρίς παρερμηνείες και φυσικά χωρίς καμιά παρέμβαση πολιτικών παραγόντων.
Οι ημέρες που πέρασαν αποδείχθηκαν εφιαλτικές για τον Ελληνικό αθλητισμό, καθώς οι δεκαπέντε αθλητές που βρέθηκαν ντοπαρισμένοι με την ίδια απαγορευμένη ουσία, απέδειξαν πως χάσαμε τον προσανατολισμό του «ευ αγωνίζεσθαι» και συνδέσαμε τις τύχες του αθλητισμού με τον κρίκο των αναβολικών και της σκοπιμότητας .
Τα εξαγόμενα συμπεράσματα οδηγούν την σκέψη και του πιο καλόπιστου παρατηρητή, στην ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος, που λυμαίνεται το χώρο του αθλητισμού και αποκομίζει τεράστια κέρδη εις βάρος της Εθνικής μας υπερηφάνειας και φυσικά εις βάρος της υγείας των αθλητών.
Όμως η πολιτεία πρέπει να σταματήσει αυτό τον εξευτελιστικό κατήφορο και από τις δημόσιες αποκηρύξεις του σήμερα ,θα πρέπει να περάσει στο «δια ταύτα» του αύριο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους διάφορους «χημικούς» που δημιουργούν πύραυλους αθλητές σε σαράντα ημέρες.
Οι πολυσυζητημένες dream teams και τα ξαφνικά θαύματα κάποιων πρωταθλητών, εξελίχθηκαν σε μεγάλη πληγή για τον Ελληνικό αθλητισμό και το στίγμα της ντόπας είναι άδικη κληρονομιά για αυτούς που εξακολουθούν να αγωνίζονται καθαρά και τίμια.
Δεν νομίζεται;
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2130&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 21.08.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote