Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συλλήψεις για την απαγωγή Μυλωνά
Συλλήψεις για την απαγωγή Μυλωνά Εκτύπωση E-mail
21.08.08

Ο καταζητούμενος μετά τη θεαματική απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, τον Ιούνιο του 2006, Βασίλης Παλαιοκώστας, συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ως «εγκέφαλος» της απαγωγής του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και ιδιοκτήτη της Alumil, Γιώργου Μυλωνά.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο Παλαιοκώστας συνελήφθη σε σπίτι στην περιοχή Σουρωτής, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του. Δύο ακόμα μέλη της συμμορίας είχαν συλληφθεί νωρίτερα εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά.

Ένα άλλο άτομο που φέρεται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές για άλλα αδικήματα.

Ο ένας από τους κρατουμένους στη Θεσσαλονίκη είναι σεσημασμένος για ληστείες τραπεζών.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένεται ότι θα γίνουν από την Αστυνομία την Πέμπτη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να οδηγήθηκε στα ίχνη των απαγωγέων του 49χρονου μεγαλοεπιχειρηματία από τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες το διάστημα της ομηρείας του κ. Μυλωνά, αλλά και από τα στοιχεία που προέκυψαν από το κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας BMW, το οποίο του έδωσαν οι απαγωγείς για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μυλωνάς απήχθη στις 10 Ιουνίου και αφέθηκε ελεύθερος 13 ημέρες αργότερα, στις 23 του ίδιου μήνα.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2125&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote