Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η δυσαρέσκεια δεν πρασίνησε Εκτύπωση E-mail
09.05.07

Του Σάκη Σερέτη

 Η αποπομπή του κ.Τσιτουρίδη απο το κυβερνητικό σχήμα,εκανε τους δείκτες των δημοσκοπήσεων να κινηθούν για λίγο πρός το πράσινο χωρίς ομως να αποφέρει σημαντικά ωφέλη στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Παρότι η κυβέρνηση της Ν.Δ.,δοκιμάζεται πολύ σκληρά απο την εντονη σκανδαλολογία, η οποία κατασκήνωσε επι 60 ημέρες στο στρατόπεδο της,εμφανίζοντας παράλληλα τα σύνεφα της τελικής φθοράς για κάποια στελέχη της.

Παρόλη την εμφανή αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας, να επιβάλλει την τάξη και να συλλάβει εστω και εναν “γκαζάκια”,η Αξιωματική Αντιπολίτευση φαίνεται πως ζεί το δικό της οικογενειακό δράμα,αφού και αυτή την φορά,δεν κατάφερε να εξαργυρώσει προς ωφελος της την δυσαρέσκεια των πολιτών.

Ο χρόνος που κυλάει, καθώς και η παραίτηση –αποπομπή του Σ.Τσιτουρίδη, σηματοδοτούν  την αρχή του τέλους της παρατεταμμένης εσωκομματικής εντασης της Ν.Δ.,με το Πασόκ να μετράει απώλειες στόν επικοινωνιακό τομέα,καθώς οι χειριστές των τηλεοπτικών παραθύρων ,εμφανίσθηκαν ελλιποβαρείς προκαλώντας δεξιές ημικρανίες στην ηγεσία του κόμματος τους.

Χαρακτηριστική  και ταυτόχρονα γλαφυρή,ειναι η δήλωση του κ.Θ.Πάγκαλου,που υπενθύμισε στους επικοινωνιακούς εγκέφαλους της παράταξης του,οτι «το σκάνδαλο των ομολόγων ,παρά την εκταση του δεν φέρνει ψήφους στο Πασόκ».

Η αποτύπωση αυτής της εικόνας ομως ,μάλλον δεν ξάφνιασε κανέναν,καθώς η εντονη μουρμούρα που υπάρχει,σε ελεύθερη μετάφραση λέει ξεκάθαρα οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Ακόμη δε πολύ περισσότερο, δεν μπορούν να μιλάνε για τέτοια θέματα, κάποιοι που αποδεδειγμένα βάδισαν στις δαιδαλώδεις διαδρομές της διαπλοκής των ομολόγων, κάμποσα χρόνια πρίν,χρησιμοποιόντας τον αυτόματο πιλότο της κυβέρνησης Σημίτη.

Τον τελευταίο καιρό ομως, υπάρχει μια εντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των νεωτέρων βουλευτών του Πασόκ και αφορά τα πολυεμφανιζόμενα στην τηλεόραση στελέχη του κόμματος,τα οποία απο τα συμφραζόμενα δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν την ενταση που διμιουργήθηκε απο την ιστορία των ομολόγων,με αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον.

Δεν ειναι λίγοι αυτοί που προτείνουν αλλαγές, στο επικοινωνιακό επιτελείο του Πασόκ,λέγοντας οτι θα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο και να εμπιστευθεί κάποιες χρυσές εφεδρίες,οι οποίες αν και παραμένουν στον “πάγκο”,οταν τους δίνεται η κατάλληλη ευκαιρία,περνάνε τις εξετάσεις των πολιτικών αντιπαραθέσεων με καλους βαθμούς,αφήνοντας αριστες εντυπώσεις.

 Αλλωστε η εντολή που πήρε ο κ.Γ.Παπανδρέου απο τους οπαδούς του κινήματος,το λέει ξεκάθαρα “Γιώργο αλλαξε τα ολα”.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=212&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 23.05.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote