Αρχική arrow ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ arrow Ρεβάνς άνευ σημασίας για τις ΗΠΑ
Ρεβάνς άνευ σημασίας για τις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
14.08.08

Η Εθνική μας ομάδα άντεξε μόνο ένα δεκάλεπτο απέναντι στους επαγγελματίες του αμερικάνικου μπάσκετ, που διψούσαν για εκδίκηση.

Οι ΗΠΑ επικράτησαν 92-69 σε έναν αγώνα που πάντως δεν έκρινε τίποτα για την συνέχεια. Ήταν μια ήττα εντός προγράμματος, το θέμα ήταν να κρατούσαμε χαμηλά την διαφορά. Κάτι που έγινε στην πρώτη περίοδο. Η άμυνα μας ήταν καλή και τα ατού των Αμερικανών έμειναν στους 20 πόντους, ενώ οι δικοί μας είχαν βάλει 16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο επικράτησε τρελός ρυθμός. Οι αντίπαλοι μας έκαναν ένα σερί 11-0, και το 38-30 έγινε 49-30 με αποτέλεσμα όλα να τελειώσουν. Η ομάδα μας έκανε σωρεία λαθών που ήταν πάνω από 20, και όταν τα κάνεις κόντρα στις ΗΠΑ, δεν έχεις τύχη να πάρεις το παιχνίδι.

Η διαφορά διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. .

Τώρα το…ταβάνι για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη είναι η 3η θέση, με την οποία διασταυρωνόμαστε με τον δεύτερο του άλλου ομίλου, πιθανότατα την Αργεντινή. Την ομάδα του Μανού Τζινόμπιλι που μας είχε βγάλει εκτός μεταλλίων στην Αθήνα. Ίδωμεν…

Προς το παρόν πρέπει να νικήσουμε την Αγκόλα το Σάββατο τα ξημερώματα και την Κίνα το πρωί της Δευτέρας

ΕΛΛΑΣ Διαμαντίδης, Σπανούλης 14 , Φώτσης 9 (1) Βασιλόπουλος 3 Γλυνιαδάκης 2 Παπαλούκας 15(2) Μπουρούσης 9, Ζήσης 3, Πρίντεζης, Τσαρτσαρής 6 Σχορτσιανίτης 3 Πελεκάνος 5 (1)
ΗΠΑ Μπράιαντ 18(2) Κιντ, Τζέιμς 13, Αντονι 8 (2) ,Χάουαρντ 2 Μπούζερ 4 Γουίλιαμς 5 (1) , Ρεντ 3 (1), Γουέιντ 17(1) Μπος 18 Πολ 4 Πρίνς

- Την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες του Ολυμπιακού τουρνουά μπιτς βόλεϊ Γυναικών πανηγύρισαν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη, παρά την ήττα τους από το γερμανικό δίδυμο των Γκόλερ/Λούντιβιγκ με 2-0 σετ (24-22, 21-12), στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Δ΄ ομίλου. Το ελληνικό δίδυμο προκρίθηκε ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες του τουρνουά και το απόγευμα θα μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των «16», οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν αύριο και το Σάββατο.

Με ήττα ολοκλήρωσαν οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη τις υποχρεώσεις τους στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ Γυναικών. Το ελληνικό δίδυμο ηττήθηκε 2-0 σετ (22-20, 21-19) από τις Βραζιλιάνες Ταλίτα/Ρενάτα, στο πλαίσιο της 3ης ημέρας της διοργάνωσης, και κατέλαβε την τέταρτη και τελευταία θέση του ΣΤ΄ ομίλου.

- Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε για την Ελπίδα Ρωμάντζη το «εμπόδιο» της Σουνγκ-Χιούν Παρκ από τη Νότια Κορέα. Οι δύο αθλήτριες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της φάσης των «16» για το ατομικό της τοξοβολίας των γυναικών και η Ασιάτισσα, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ είναι Νο 2 στην παγκοσμια κατάταξη, επικράτησε με 115-103, αφήνοντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτός συνέχειας.

- Ηττήθηκε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στα προκριματικά της κατηγορίας των 120 κιλών, στην ελληνορωμαϊκή πάλη, όπως και ο Θόδωρος Τουνουσίδης, στην κατηγορία των 96 κιλών.

- Ήττα με 3-0 για την εθνική μας ομαδα πινγκ πονγκ των ανδρών, από την Αυστρία.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2092&Itemid=30

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote