Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Πολύνεκρο χτύπημα στην Πόλη
Πολύνεκρο χτύπημα στην Πόλη Εκτύπωση E-mail
28.07.08

Δύο βόμβες εξερράγησαν το βράδυ της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη προκαλώντας το θάνατο 14 ανθρώπων και 140 τραυματίες.

«Αυτό που είναι σαφές είναι ότι η επίθεση έγινε από μια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά δεν γνωρίζουμε από ποια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Χαγιατί Γιαζιτσί. "Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Μουαμέρ Γκιουλέρ.Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση αυτή, ο κ. Γκιουλέρ δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς για να πει. Ο κυβερνήτης δήλωσε πως η αστυνομία θα εξετάσει τις εικόνες από κάμερες που βρίσκονταν κοντά στον τόπο των επιθέσεων.

Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, μια πρώτη βόμβα ασθενούς ισχύος εξερράγη σε δοχείο απορριμμάτων σε μια εμπορική λεωφόρο της συνοικίας Γκιουνγκορέν στην ευρωπαϊκή ακτή της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκουλέρ στον τόπο της έκρηξης, σύμφωνα με το NTV.

Μια δεύτερη έκρηξη μεγάλης ισχύος ακολούθησε μερικά λεπτά αργότερα σε απόσταση μερικών μέτρων, ενώ το πλήθος άρχιζε να συγκεντρώνεται στον τόπο της πρώτης έκρηξης, πρόσθεσε ο κυβερνήτης.

Η αστυνομία θεωρεί κύριους υπόπτους τους κούρδους αντάρτες του Εργατικού Κομματος του Κουρδιστάν( PKK), μετέδωσε το NTV χωρίς να αναφέρει άλλες λεπτομέρειες.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2026&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote