Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Στη Βρετανία ο Ομπάμα
Στη Βρετανία ο Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
26.07.08

Συνομιλίες με τον Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν, είχε σήμερα στο Λονδίνο, τελευταίο της περιοδεία του στο εξωτερικό ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα .

Στην επίκεντρο των συνομιλιών με τον Μπράουν τις οποίες ο Μπάρακ Ομπάμα τις χαρακτήρισε θαυμάσιες, βρέθηκε η κατάσταση στη Μέση Ανατολή οι κλιματικές αλλαγές, η τρομοκρατία και διεθνής οικονομική κατάσταση. Οι δύο άνδρες παρέμειναν μαζί για δύο ώρες αφού προηγουμένως έκαναν ένα μικρό περίπατο κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Ομπάμα συναντήθηκε και με τον Ντέϊβιντ Κάμερον, αρχηγό του Συντηρητικού Κόμματος το οποίο προηγείται στις δημοσκοπήσεις του Εργατικού του Μπράουν.

Πριν από την συνάντηση του με τον Μπράουν είχε συναντηθεί σε ξενοδοχείο με τον Τόνι Μπλερ και οι συνομιλίες τους επικεντρώθηκαν στην Μέση Ανατολή και τις κλιματικές αλλαγές, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείου του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του ο Μπαράκ Ομπάμα υπεραμύνθηκε της απόφασής του να πραγματοποιήσει το ταξίδι αυτό παρά τις ανάμεικτες ενδείξεις για τις επιπτώσεις του ταξιδιού αυτού στην δημοτικότητά του στο εσωτερικό της χώρας του.

"Είμαι πεπεισμένος ότι πολλά από τα θέματα που αντιμετωπίζουμε στο εσωτερικό δεν μπορούν να επιλυθούν χωρίς ισχυρούς εταίρους στο εξωτερικό", τόνισε προς τους δημοσιογράφους.
ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2024&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote