Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μ. Λιάπης: «Δεν παραιτούμαι»
Μ. Λιάπης: «Δεν παραιτούμαι» Εκτύπωση E-mail
06.07.08

Την ύπαρξη κέντρων που μεθοδεύουν τις εις βάρος του επιθέσεις κατήγγειλε με δηλώσεις ο Μιχάλης Λιάπης την Κυριακή το απόγευμα έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο κ. Λιάπης αναρωτήθηκε «ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την επίθεση» εκτιμώντας ότι «η επιδίωξη είναι μόνο να αποπροσανατολίσουν το λαό, να δημιουργήσουν σύγχυση και να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους». «Επιδίωξη τους είναι να χτυπήσουν τον Λιάπη και να τραυματίσουν την κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

«Μήπως αυτά τα κέντρα έχουν άλλους σχεδιασμούς, μήπως απεργάζονται άλλα συμφέροντα για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια;» αναρωτήθηκε ο Υπ. Πολιτισμού.

«Είναι μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να απασχολήσουν όλους τους Έλληνες για να δούμε που πάει η υπόθεση. Το ζητάει η Ελληνική πολιτεία» συμπλήρωσε ο κ. Λιάπης.

Ο Μιχάλης Λιάπης έκανε λόγο για συνέχιση των επιθέσεων στο πρόσωπο του για κακοδιαχείριση στον ΟΣΕ που «κατέπεσαν όλες». «Σήμερα με κατηγορούν για τον ΟΤΕ όταν σε όλους είναι γνωστό ότι δεν είχα καμία ανάμιξη στην διοίκηση του, ούτε στα μικρά ούτε στα μεγάλα» πρόσθεσε.

«Ακόμα και τα πιο ασύστολα ψεύδη έχουν και τα όρια τους» συμπλήρωσε ο Υπ. Πολιτισμού.

Αναφερόμενος στο θέμα του επίμαχου ταξιδιού ο κ. Λιάπης έκανε λόγο για «λάσπη κατά κύματα και συκοφαντίες χωρίς όρια». «Πήγα με το γιο μου να δούμε την εθνική μας ομάδα ένα ιδιωτικό ταξίδι με δικά μας έξοδα» πρόσθεσε για το θέμα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ενδεχόμενο παραίτησης του ο Μιχάλης Λιάπης απάντησε σε φορτισμένο ύφος: «Δεν παραιτείται κάποιος που δίνει μάχη για την εντιμότητα του, την αλήθεια και το δίκαιο».

Για «παράσταση» παρά την οποία «παραμένει έκθετος» ο κ. Λιάπης κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Η έννοια της πολιτικής ευθύνης απουσιάζει από το λεξιλόγιο του» προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Και υπάρχει πολιτική ευθύνη, όταν υπάρχουν σκιές στις σχέσεις ενός υπουργού με επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία διεκδικούν και παίρνουν προμήθειες από φορείς του Δημοσίου, που ο ίδιος εποπτεύει» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «επ΄ αυτού, ο κ. Λιάπης δεν είπε τίποτα».

«Σε αυτήν την υπόθεση όμως, διπλά έκθετος είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος για άλλη μια φορά -τώρα και για λόγους συγγένειας- επιλέγει την σιωπή και την συγκάλυψη, αντί της αλήθειας, της διαφάνειας και της ανάληψης των δικών του ευθυνών. Οι πολίτες πάντως, έχουν καταλάβει πια» συμπλήρωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.


e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1955&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote