Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ……..
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ…….. Εκτύπωση E-mail
27.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Επισημαίνοντας τις ουσιαστικές δυσλειτουργίες της απερχόμενης διοίκησης και ειδικά της γενικής γραμματείας και του ταμείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης ,παρέδωσε την διοίκηση του οργανισμού εχθές το βράδυ η εφορευτική επιτροπή, στο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο.

 

Επιβεβαιώνοντας την σταθερή και άκαμπτη στάση μου, που αφορούσε στα «καμώματα» των αυτοδιόριστων κατά την διάρκεια της περασμένης διετίας, με μια σύντομη (αλλά φωτογραφική θα μπορούσα να πω) έγγραφη ανακοίνωση της, η εφορευτική επιτροπή επεσήμανε τις οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες της απερχόμενης διοίκησης, του κ.Διαμαντίδη και της κλίκας του.
Η εφορευτική επιτροπή δια του προέδρου της κ .Γιάννη Σερέτη ,επιμένοντας στο θέμα εφαρμογής του άρθρου 8 του καταστατικού που απαγορεύει την ανάμιξη στις διεργασίες του οργανισμού, σε άτομα που έχουν καταδικασθεί εδώ ή στην Ελλάδα, απέσπασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση των τεσσάρων εκτελεστικών οργάνων της Ομοσπονδίας, η οποία αναφέρει καθαρά, ότι κανένας εξ’ αυτών δεν έχει καταδικασθεί .
Με πρωτοβουλία του νέου προέδρου κ. Δ. Καλαμαρά , η υπεύθυνη δήλωση υπεγράφη από τον ίδιο και τους κ.κ. Χ.Βουρνά, Π.Μιχαλέα και Π.Γαλάτουλα και παραδόθηκε στην εφορευτική επιτροπή, της οποίας η επίσημη θέση σε ενδεχόμενη αρνητική έκβαση του αιτήματος της, ήταν να φέρει το θέμα στην πρώτη γενική συνέλευση του Σεπτεμβρίου και να αφήσει την ολομέλεια να αποφασίσει για το σχετικό θέμα.
 
Ακολουθεί συνέχεια…..
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1914&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.07.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote