Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Αλωνίζουν» οι κλέφτες βενζίνης στις ΗΠΑ
«Αλωνίζουν» οι κλέφτες βενζίνης στις ΗΠΑ Εκτύπωση E-mail
22.06.08

Στην κλοπή κατέφυγαν οι πολίτες της Φλόριντα προκείμενου να αποκτήσουν λίγα γαλόνια βενζίνης. Οι υψηλές τιμές του πετρελαίου είναι ο ηθικός αυτουργός

Οι κάμερες ασφάλειας πολλών βενζινάδικων καταγράφουν πολίτες να γεμίζουν το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους και στην συνεχεία να εξαφανίζονται χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα δολάριο. Όπως λένε οι ιδιοκτήτες, ήδη 100 γαλόνια βενζίνης έχουν κλαπεί. Όμως σε πολλές αμερικανικές Πολιτείες κάνουν οικονομία ακόμη και στην βενζίνη των σχολικών. Αφήνουν δηλαδή, όλα τα παιδάκια σε ένα σημείο και δεν τα μεταφέρουν μέχρι την πόρτα του σπιτιού τους.

Την ίδια ώρα ο αμερικανός πρόεδρος, για να αντιμετωπίσει την κρίση με τα καύσιμα, ζήτησε από το Κογκρέσο να άρει την απαγόρευση για της υποθαλάσσιες γεωτρήσεις.
Πάντως σύμφωνα με την επενδυτική τράπεζα «JB Morgan» η τιμή του πετρελαίου θα σταθεροποιηθεί σύντομα στα 90 δολάρια, καθώς οι διακυμάνσεις είναι όλο και περισσότερες. Η Σαουδική Αραβία πάντως, πρόκειται να αυξήσει την ενίσχυση της στην παγκόσμια πετρελαϊκοί αγορά.
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1891&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote