Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Διχάζει το ΠΑΣΟΚ η διαγραφή Σημίτη
Διχάζει το ΠΑΣΟΚ η διαγραφή Σημίτη Εκτύπωση E-mail
15.06.08

Σε τροχιά έντονης κρίσης εισέρχεται το ΠΑΣΟΚ μετά τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για την «Κ», το 40% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θεωρούν λανθασμένη την απόφαση της διαγραφής, το 50% πιστεύουν ότι με αυτή δεν ενισχύεται η θέση του κ. Παπανδρέου και το 43% πιστεύει ότι, πλέον, υπάρχει πιθανότητα διάσπασης του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται αποφασισμένος για νέες διαγραφές «εάν καταστεί αναγκαίο». Από την πλευρά του, ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τηρεί στάση αναμονής, ενώ ο κ. Σημίτης διαμηνύει ότι θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα τεκταινόμενα. Η ρήξη στις σχέσεις Σημίτη - Παπανδρέου, σε λιγότερο από πέντε χρόνια αφότου ο πρώτος παρέδωσε στον δεύτερο το «δαχτυλίδι της διαδοχής», έκρυβε έντονο παρασκήνιο.

Η άλλη επιστολή

Και ένα σαφώς ηπιότερο εναλλακτικό σχέδιο της απαντητικής επιστολής προς τον πρώην πρωθυπουργό είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όμως επέλεξε την πλήρη και οριστική ρήξη με τον κ. Κώστα Σημίτη.

kathimerini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1857&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote