Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βαρύ κλίμα
Βαρύ κλίμα Εκτύπωση E-mail
14.06.08

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτουν οι φωνές των κορυφαίων στελεχών του κινήματος, οι οποίες μοιάζουν να βγαίνουν από το «ρήγμα» που προκάλεσε η σύγκρουση του νυν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος..

 Η Χαρ. Τρικούπη τηρεί για την ώρα στάση αναμονής χωρίς να αποκλείεται και το μέτρο των διαγραφών, για τους διαφωνούντες ενώ ο Π. Παπακωνσταντίνου απέφυγε να σχολιάσει την απάντηση Σημίτη και οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Ο Αλ. Παπαδόπουλος πάντως κατέθεσε δημόσια τις αντιρρήσεις του με δήλωση του στην οποία αφού διεκρίνησε ότι «με τον κ. Σημίτη έχω κατά το παρελθόν διαφωνήσει και συγκρουστεί», υπογράμμισε ότι «στις προηγμένες Δημοκρατίες οι πρωθυπουργοί αποτελούν μέρος των θεσμών και της ιστορίας τους και δεν διαγράφονται».

«Οι πρώην Πρωθυπουργοί δεν διαγράφονται. Είναι κομμάτι της ιστορίας της παράταξης και της χώρας. Η ενότητα του κόμματος δεν ενισχύεται με διαγραφές». δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έκτορας Νασιώκας. Στο ίδιο μήκος κύμματος κινήθηκε και ο πρώην υπουργός Γ. Παπαντωνίου. Τη δημόσια διαφωνία του εξέφρασε και ο Νάσος Αλευράς.

«Στα 8 χρόνια διακυβέρνησης Σημίτη δε διεγράφη κανείς. Δε συμφωνώ με τις κινήσεις Παπανδρέου. Ο κ. Σημίτης μιλά πάντα επί της ουσίας», δήλωσε στον City ο Νίκος Μπίστης, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Ήταν επιβεβλημένη η κίνηση Παπανδρέου. Ακατανόητη, αχρείαστη η επιστολή Σημίτη», δήλωσε στον City o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Μπεγλίτης.

«Αποφάσεις όπως η χθεσινή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να είναι ευχάριστες σε κανέναν. Πολλές φορές, μπορεί να είναι αναπόφευκτες», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο Γ. Παπανδρέου σε μια απόπειρα εξόδου από την κρίση, ανέβασε τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης και του Κ. Καραμανλή, σε δήλωση του που έκανε περιοδεύοντας στις σεισμόπληκτες περιοχές. «Μοναδικός στόχος, μοναδική μου έγνοια και μοναδική έγνοια όλης της παράταξης είναι να απαλλάξουμε τη χώρα από ένα άθλιο κατεστημένο συγκεκριμένων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων, που έxoυν, ως προστάτη, τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση της ΝΔ, οι οποίοι έχουν κάνει τους Ελληνες τον πιο απαισιόδοξο λαό της ΕΕ, ένα λαό που υποφέρει από την ακρίβεια, την αδιαφάνεια, την αναλγησία και την ασυδοσία", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με τον Κώστα Σημίτη.

«Ο Σημίτης ήταν ένα από τα ατού του ΠΑΣΟΚ. Είχε διεμβολίσει το σώμα των ψηφοφόρων της ΝΔ», το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1854&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote