Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΦΟΥΣ
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΦΟΥΣ Εκτύπωση E-mail
12.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Δεν θέλω να υποστηρίξω ότι εγώ είμαι ο μόνος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά ούτε ότι έχω και το μονοπώλιο της αλήθειας, διότι το θεωρώ αρκετά υπερβολικό και σίγουρα εγωιστικό.

 

Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι αρχαιότεροι στον Ομογενειακό χώρο, που προσπαθούν να καταγράψουν την πραγματικότητα και ενδεχομένως κάποιες φορές, να συγκρούσθηκαν  με το κατεστημένο με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση τους και προφανώς, επειδή ίσως να πήραν το «μάθημά» τους, αποφάσισαν να μην ξαναχαλάσουν της σούπα του συστήματος .
Όμως σε κάποιες κρίσιμες στιγμές όπου παίζονται χοντρά ή ψιλά παιχνίδια εξουσίας και οι εκπρόσωποι του τύπου, θα μπορούσαν με δίκαιη στάση και καθαρή πέννα να αποκαλύψουν την αλήθεια, δυστυχώς συμβιβάζονται υποκύπτοντας στην γοητεία των καλών σχέσεων και πραγματοποιούν ασκήσεις ύφους περιμένοντας την «επιβράβευση».
Βέβαια υπάρχει και η πλευρά των δήθεν ηθικολόγων που βιοπορίζουν με την λασπολογία και έχουν αναγάγει την παραπληροφόρηση σε επιστήμη, ενώ αρκετές φορές με κατευθυνόμενα και τελείως αναληθή δημοσιεύματα, στοχεύουν σε ένα πιάτο φαγητό άντε και κανένα κατοστάρικο!!!
Αυτοί εμφανίζονται σαν καμικάζι της ενημέρωσης και υποδύονται τους ήρωες της διπλανής πόρτας, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώντας σαν δούρειο ίππο την αχαλίνωτη επιθυμία για προβολή και εξουσία ,κάποιων θερμοκέφαλων περιθωριακών τύπων, συμπλέουν και ταυτίζονται μαζί τους για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους και φυσικά να γεμίσουν το άδειο στομάχι τους .
Τέτοια «αξιόλογα» άτομα έχει και η δική μας κοινωνία εδώ στην Νέα Υόρκη, τα οποία προσαρμόσθηκαν αμέσως και αφομοίωσαν(με το αζημίωτο βέβαια ), αρκετά ικανοποιητικά τα κόλπα του αδιαφανούς δεξιόστροφου  συστήματος, που δυναστεύει επί διετία  την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων και είναι  μαθημένο στο νταραβέρι και στην συναλλαγή.
Αυτό το καλοκαιρινό νταραβεράκι των βαφτίσεων και των χαμένων αποδείξεων, προσπαθούν εκ των υστέρων με «αποκλειστικές» πληροφορίες  να αναλύσουν τα γιουσουφάκια της παραπληροφόρησης, αλλά δυστυχώς ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών και η αποκαθήλωση του χαλίφη της γραμματείας, δεν τους επιτρέπει άλλη υπερωριακή απασχόληση και έτσι το έριξαν στην ηθικολογία και στις δήθεν αποκαλύψεις, που ο κόσμος τάχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι .
 
 
 
  
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1849&Itemid=34

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote