Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πικρή γεύση στην πρεμιέρα
Πικρή γεύση στην πρεμιέρα Εκτύπωση E-mail
11.06.08

Η Εθνική μας ομάδα μπήκε με το αριστερό (2-0) στην μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Το εμπόδιο της Σουηδίας αποδείχθηκε πολύ ψηλό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ φοβισμένα στο γήπεδο του Σάλτσμπουργκ τρεις κεντρικοί αμυντικοί ήταν πολυτέλεια, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είχε απειλήσει. Μια στιγμή αδράνειας έφτανε. Ο Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς δεν θεωρείται τυχαία από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Στο 67’ ξερό σουτ νίκησε το Νικοπολίδη. Λίγο πριν η ομάδα μας είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία με έναν Σουηδό. Ο Χάνσον με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα κόρνερ. Μετά το 1-0 ο Ρεχάγκελ ρίσκαρε. Εβαλε τον Αμανατίδη αντί του Δέλλα.

Το ρίσκο δεν του βγήκε αφού στην επόμενη φάση ο Περ Χάνσον έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα των διεθνών μας, μετά από μπέρδεμα της ελληνικής οπισθοφυλακής. Πλέον το ματς του Σαββάτου με την Ρωσία έχει χαρακτήρα τελικού. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα μας θα αποχαιρετήσει από τώρα την υπόθεση πρόκριση. ΕΛΛΑΣ Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Κυργιάκος, Δέλλας (70 Αμανατιδης) Αντζας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χαριστέας, Γκέκας (46 Σαμαράς) ΣΟΥΗΔΙΑ Ισακσον, Αλεξάντρσον (74’ Στόορ) Μιέλμπεργκ, Χάνσον, Νίλσον, Βίλχεμσον (78’ Ρόζεμπεργκ) Σβένσον, Αντερσον,Λιούνγκμπεργκ, Χ Λάρσον, Ιμπραιμοβιτς (71’ Ελμάντερ)

Ο Φάνης Γκέκας παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Σουηδίας στην αναμέτρηση με τη Σουηδία. «Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στα προκριματικά με εξαίρεση το ματς με την Τουρκία ήμασταν πολύ καλοί. Αύριο θα δούμε τι φταίει και θα τα βάλουμε κάτω για να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Ρωσία.

Η ειλικρίνεια του Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν ειλικρινής: «Η Εθνική μας ομάδα έχασε γιατί απώλεσε τις προσωπικές μονομαχίες από τους Σουηδούς. Δεν ήμασταν σε θέση να πετύχουμε τέρμα γιατί η άμυνα της Σουηδίας ήταν συμπαγής και πολύ δυνατή και δεν μας έδωσε περιθώρια. Ηταν ένας τρόπος παιχνιδιού να αλλάζουμε μπαλιές έξω από την περιοχή μας δεν καταφέρναμε να ανοίγουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να παραδεχθούμε ότι ήταν πολύ πιο δυνατοί από μας στις μονομαχίες. Παίζουμε πάντα όπως θεωρούμε ότι είναι σωστό. Λογικά θα ήταν εύκολο να περάσουμε αν παίζαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια όχι όπως σήμερα. Αν δεν παίζαμε το πρώτο ημίχρονο έτσι θα χάναμε 5-0. Ευτυχώς μείναμε στο 0-0. Δεν σημαίνει ότι έτσι που παίξαμε δεν είμασταν δημιουργικοί και ο Μπεκεμπάουερ άλλαζε θέσεις. Θέλαμε να πετύχουμε γκολ δεν τα καταφέραμε. Οι Γερμανοί είχαν περισσότερες λύσεις»

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1841&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote