Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Απαγωγή επιχειρηματία
Απαγωγή επιχειρηματία Εκτύπωση E-mail
09.06.08

Θύμα απαγωγής, για άγνωστους για την ώρα λόγους, έπεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Γεώργιος Μυλωνάς.

Η απαγωγή έγινε, περίπου μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος την ώρα εκείνη επέστρεφε με το αυτοκίνητο του, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του. Όπως κατέθεσε η ίδια, οι δράστες, που ήταν τρεις, φορώντας κουκούλες και με την απειλή όπλων, ανάγκασαν τον κ. Μυλωνά, να μπει και πάλι στο αυτοκίνητο του, στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι ίδιοι φεύγοντας από το σημείο εκείνο.

Σε μικρή απόσταση εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και αφού τον μετεπιβίβασαν σε άλλο, δικό τους όχημα, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε οργανώνοντας μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και στην πόλη.

Όπως έγινε γνωστό οι απαγωγείς ειδοποίησαν τηλεφωνικά τη σύζυγο του επιχειρηματία υποδεικνύοντας της το σημείο, όπου είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του Γ. Μυλωνά.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αποφασίστηκε να αποκλειστεί τόσο το εσωτερικό οδικό δίκτυο όσο και οι δρόμοι προς τα σύνορα στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αποτραπεί η διαφυγή των απαγωγέων με τον επιχειρηματία.

e-tipos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1838&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote