Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Εκτύπωση E-mail
05.06.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
ΧΑΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΩΚΕΑΝΟΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
 

 

 

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8ΙΟΥΝΙΟΥ 08.
 
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 
Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.
 
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
 
ΤΑ ΦΑΛΤΣΟΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ.
 
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ.
 
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ.
 
ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1822&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.06.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων