Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Εκτύπωση E-mail
05.06.08

Του Σάκη Σερέτη

 
Αγαπητοί κύριοι
Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσοχή ,τις διεργασίες του διήμερου προεκλογικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, από την αρχή μέχρι το τέλος και ειλικρινά εντυπωσιάσθηκα με την θρασύτατη συμπεριφορά κάποιων «κυρίων», που θέλουν να αυτοαποκαλούνται υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου και εκφραστές της δημοκρατίας.

Διάβασα πολύ προσεκτικά την (υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της) αναφορά της εξελεγκτικής επιτροπής και ειλικρινά απογοητεύτηκα από τις θαυμαστές «επιδόσεις» των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, τις οποίες όμως,οι λιγοστοί παρόντες στην αίθουσα του συνεδρίου και προφανώς ομόσταβλοι, των αυτοδιόριστων αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας, πέρασαν στα ψιλά!!!!

Αντιλαμβάνομαι πως ο χρόνος που έχετε στην διάθεση σας προκειμένου να πραγματοποιήσετε τον επιβαλλόμενο από το καταστατικό έλεγχο, είναι περιορισμένος και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πάρα πολλά.Όμως επειδή σε περιόδους κρίσης σαν αυτή, οι «θεωρίες της συνωμοσίας»,οι δήθεν «εκφραστές της διαφάνειας» και τέλος οι «εγγυητές της ενότητας»,είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στα στελέχη που δυναστεύουν τα τελευταία χρόνια την Ομοσπονδία ,θα σας παρακαλούσα να δημοσιοποιήσετε τις τυχόν ενστάσεις που έχουν κατατεθεί, καθώς και τις απαντήσεις που θα δώσει η επιτροπή σας.

Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει, μιλάνε για ένα μεγάλο αριθμό συλλόγων(28-29) οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν εμφανίζονται να έχουν τακτοποιήσει εγκαίρως τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα όπως ορίζει το καταστατικό να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές.

Με δεδομένη τη κλοπή (όπως κατήγγειλε ο κ.Δημητρίου)του σχετικού βιβλίου αποδείξεων, θεωρώ αρκετά δύσκολο να αποδειχθεί εκ μέρους της Ομοσπονδίας, πως αυτοί οι σύλλογοι έχουν εκπληρώσει εμπρόθεσμα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και κατά συνέπεια, το κουβάρι των εξελίξεων αναμένεται να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Ένα βασικό στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αμερόληπτη λήψη αποφάσεων, είναι το αντίγραφο του μηνιαίου λογαριασμού του ταμείου της Ομοσπονδίας, όπου εκεί έχουν καταγραφεί οι ημερομηνίες κατάθεσης των επιταγών που πλήρωσαν οι σύλλογοι την ετήσια εισφορά τους, καθώς και το αντίγραφο της επιταγής .

Όσοι σύλλογοι ισχυρίζονται ότι πλήρωσαν με ρευστό ,θα πρέπει να προσκομίσουν την πρωτότυπη απόδειξη είσπραξης των χρημάτων.

Επειδή τελευταία, κάποια πρόσφατα απογαλακτισμένα παπαγαλάκια –γιουσουφάκια της παραπληροφόρησης, θεωρούν πως ανακάλυψαν την Αμερική και αναμασάνε για λόγους εκδίκησης αλλά και προβολής την καραμέλα της διαφάνειας, σας παρακαλώ να παραδώσετε στην κρίση της Ομογένειας την αλληλογραφία αλλά και τα αποτελέσματα του ελέγχου σας, απελευθερώνοντας την Ομοσπονδία από την ομηρία των συμβιβασμών, που προσπαθούν να επιβάλλουν οι περιστασιακοί δήθεν αδιάφθοροι επικοινωνιολόγοι.
 
 
 
Ευχαριστώ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1819&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 05.06.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote