Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ….
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ…. Εκτύπωση E-mail
31.05.08

Του Σάκη Σερέτη

Με το βλέμμα στραμμένο προς την πολυπόθητη θηλυκού γένους εξουσία, οι υποψήφιοι μνηστήρες της Ομοσπονδίας κατεβαίνουν σήμερα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, στην αρένα του διήμερου προεκλογικού συνεδρίου, που θα αρχίσει γύρω  στις 11 το πρωϊ.

 

Ο ι εργασίες του συνεδρίου αποτελούν το κύκνειο άσμα αυτής της «διοίκησης» και ο απολογισμός των πεπραγμένων τους, αναμένεται να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει ένταση ανάμεσα στις τάξεις των συνέδρων.
Κάπως έτσι αναμένεται να κλείσει ο αμαρτωλός κύκλος της διετούς εκτροπής των αυτοδιόριστων, οι οποίοι βρέθηκαν στο τιμόνι της ηγεσίας, απολαμβάνοντας την σκανδαλώδη εύνοια της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγε τις εκλογές του 2006.
Η παρέα των Α. Ζουπανιώτη, Α. Σάββα, Β.Μπεριζίκη, ήταν αυτή που παρέδωσε ετσιθελικά και παράνομα τα ηνία της εξουσίας, στους αφηνιασμένους ομογάλακτους της κλίκας των Διαμαντίδη –Δημητρίου, που τελικά κατάφεραν να ξεχαρβαλώσουν επιμελώς την Ομοσπονδία και να την οδηγήσουν στον σημερινό βούρκο της απαξίωσης .
Όπως ξεκίνησαν την  παράνομη πορεία τους πριν από δυο χρόνια, κάπως έτσι και χειρότερα, αναμένεται να κλείσουν την αμαρτωλή και δύσοσμη παρένθεση τους, με πολλές πιθανότητες να επέμβουν οι Αμερικανικές αρχές, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο των οικονομικών ατασθαλιών αυτής της διετίας.
Αυτή είναι η απαράδεκτη εικόνα της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία συντηρήθηκε επιμελώς και αναλόγως των συμφερόντων τους, από τα γιουσουφάκια-παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και φυσικά τώρα που ήρθε η ώρα της αποκάλυψης, μεταμορφώνονται σε αδέκαστους τιμητές του συστήματος, που οι ίδιοι με    την (ανιδιοτελή ;) πένα τους γιγάντωσαν και στήριξαν.
Το επόμενο διήμερο αναμένεται να διαδραματισθούν πολλά ευτράπελα και νομιμοφανή γεγονότα και καλό θα ήταν να αφυπνισθούν οι Ομογενείς σύνεδροι , προκειμένου να αποτρέψουν τα χουντικά σταγονίδια να επαναλάβουν την δοκιμασμένη συνταγή του αποκλεισμού!!!!.
Ισως έχοντας τα μάτια μας ορθάνοιχτα, να μπορέσουμε να διακρίνουμε τους υποκριτές και τους ψεύτες που μας περιβάλλουν και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Οι εργασίες του διήμερου προεκλογικού συνεδρίου αποτελούν μοναδική ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε το βρώμικο σκηνικό που έστησαν στην αυλή μας, οι επαγγελματίες της παραπληροφόρησης καθώς και τα δεξιόστροφα χουντικά κατάλοιπα μιας άλλης εποχής….
 
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1804&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote