Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ….ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ….ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ Εκτύπωση E-mail
27.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
Με πυξίδα τον σκοταδισμό και με το πέπλο της παρανομίας να καλύπτει έστω και προσωρινά, τις ταχυδακτυλουργικές ενέργειες του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, ο ταλαίπωρος οργανισμός βαδίζει προς το μονοπάτι των εκλογών της 8ης Ιουνίου.

 

Με μια αδικαιολόγητη ενέργεια του, ο κ.Δ.Δημητρίου εξακολουθεί να παραβιάζει το καταστατικό της Ομοσπονδίας και έχοντας κλειδώσει με ειδικό κωδικό τα αρχεία της, δεν παραδίδει στην δημοσιότητα ως οφείλει τον κατάλογο των συλλόγων, καθώς και των αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.
Βεβαίως αυτή είναι μια από τις πολλές παρατυπίες του κ.Δ.Δημητρίου, για τις οποίες θα κληθεί ενώπιον της γενικής συνέλευσης να απολογηθεί και να εξηγήσει μαζί με όλα τα άλλα, για τον μυστηριώδη τρόπο που εξαφανίσθηκε το τελευταίο μπλόκ των 50 αποδείξεων, που αποδεικνύει την χρονική νομιμότητα καταβολής της συνδρομής εκ μέρους κάποιων συλλόγων, γεγονός που εξασφαλίζει και την συμμετοχή τους στην εκλογική αναμέτρηση.
Σύμφωνα με μαρτυρίες μελών του παρόντος διοικητικού συμβουλίου, η τελευταία απόδειξη που κόπηκε από το επίμαχο εξαφανισμένο μπλόκ, είναι αυτή του συλλόγου «Φίλιππος Καβάλας» και η απόφαση για την συμμετοχή τους στις επερχόμενες εκλογές, εγκρίθηκε κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, ενώ την συγκεκριμένη απόδειξη την έκοψε ο κ.Δ.Δημητρίου, φορώντας την λεοντή του αποφασίζω και διατάζω.. .
Σημειώτεον ότι η επιταγή του συλλόγου που προανέφερα ,είχε ημερομηνία 31η Μαρτίου και δεν παραδόθηκε εγκαίρως όπως ορίζει το καταστατικό, όμως οι βιρτουόζοι της παρανομίας ενήργησαν για άλλη μια φορά, όπως γνωρίζουν!! (βλέπε δημοκρατικά μαθήματα του Δ.Δημητρίου)
Έκτοτε και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, όσον αφορά στην περίεργη και αρκετά ύποπτη εξαφάνιση του επίμαχου μπλόκ, που θα μπορούσε να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις για την συμμετοχή αρκετών σφραγιδοφόρων ανύπαρκτων συλλόγων, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου.
Όλα αυτά εξελίσσονται δυο εβδομάδες πριν από τις εκλογές , παρόντος του «προέδρου» κ.Ν.Διαμαντίδη, ο οποίος το έπαιξε για άλλη μια φορά ανεπαρκής κομματάρχης της δυσλεξίας, υιοθετώντας με μισόλογα (όπως πάντα), την επίπλαστη κάθαρση και την ανανέωση από το παράθυρο, του έμψυχου δυναμικού της Ομοσπονδίας.
Μια τέτοια συμπεριφορά, σε συνδυασμό με την πληθώρα των οικονομικών και διοικητικών ατασθαλιών, που έχουν διαπράξει οι αυτοδιόριστοι σωτήρες της Ομοσπονδίας, παραπέμπει στο μελαγχολικό τοπίο της ήττας.
Η ήττα όμως φέρνει σίγουρα γκρίνια και η γκρίνια με την σειρά της, οδηγεί στον παραλογισμό τους διαχειριστές της ήττας. .
Ετσι στο θερμοκήπιο της δεξιόστροφης παράταξης της Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης ,ανθούν το τελευταίο διάστημα συναρπαστικές θεωρίες συνομωσίας, που καλλιεργούν τα χουντικά σταγονίδια –μεσσίες, οι οποίοι προσπαθούν με τα διάφορα τερτίπια τους, να παρατείνουν την παραμονή τους στην ηγεσία της κατακερματισμένης πλέον Ομοσπονδίας.
Διαπραγματευόμενοι την ατιμωρησία τους, προσπαθούν να επιβάλλουν μαριονέτες στην προεδρική καρέκλα, ελπίζοντας σε μια ηρωική έξοδο, που θα τους εξασφαλίσουν οι δελφίνοι της δικής τους «παράγκας» με την συνοδεία των νέων αντιπροσώπων του συλλόγου μουσικών !!
Οι διεργασίες του διήμερου συνεδρίου καθώς και η αναφορά της εξελεγκτικής επιτροπής, αναμένεται να βάλουν τέλος στο εκκολαπτήριο της ασυδοσίας, ακυρώνοντας τα σχέδια των επίδοξων αυτόκλητων σωτήρων ,για μια ακόμη θριαμβευτική διετία..
Το μέλλον θα δείξει!!
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1787&Itemid=37

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote