Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ»
«ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» Εκτύπωση E-mail
17.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει σε μεγάλη έκταση ο κύκλος της σκανδαλολογίας ,στο στρατόπεδο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και οι αυτοδιόριστοι πρωταγωνιστές αυτού του ψυχοδράματος ,επιδίδονται σε εκλογομαγειρέματα προκειμένου να συνυπάρξουν και στην επόμενη εκλογική διαδικασία της «κραταιάς».

 

Πριν από λίγο καιρό, οι ανεξέλεγκτοι επί διετία «πατερούληδες» της 29ης οδού, έδειχναν ότι είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και κάνοντας έναν ευχάριστο περίπατο, θα έπαιρναν τις εκλογές με την μέθοδο της υπνοπαιδείας.
Σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς αγκομαχούν και τραβάνε ζόρι, μετά το «ξύπνημα» της εξελεγκτικής επιτροπής, που προσπαθεί με γρήγορους ρυθμούς να ελέγξει, όλα όσα δεν ελέγχθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια, που είναι και η διάρκεια ζωής του παρόντος διοικητικού συμβουλίου.
Βεβαίως ο έλεγχος των βιβλίων καθώς και όλων των παραστατικών, που αποδεικνύουν την σωστή η την λάθος διαχείριση των οικονομικών της Ομοσπονδίας , είναι λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των αυτοδιόριστων ,με αποτέλεσμα να απαξιώνουν προκαταβολικά αυτούς που θέλουν να τους ελέγξουν, καθόσον νομίζουν ότι είναι υπεράνω πάσης υποψίας.
Έτσι ακούσαμε έκπληκτοι να προτείνουν κάποιοι σκληροπυρηνικοί, την παραπομπή μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής στην πειθαρχική επιτροπή, προκειμένου να την τιμωρήσουν επειδή τους ελέγχει και αποκαλύπτει τις σκιές των παράνομων πράξεων τους.
Συνοδοιπόροι σε αυτό τον παραλογισμό και τα γνωστά γιουσουφάκια της παραπληροφόρησης ,που στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα δικά τους άπλυτα, παπαγαλίζουν παριστάνοντας τους αδιάφθορους, ενώ πριν από ένα χρόνο με την χορηγία του γενικού γραμματέα και κατά παράβαση των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης, λεηλάτησαν τον κουμπαρά της παρέλασης.
Αυτή η ιστορία θυμίζει την σπαρταριστή κωμωδία «φωνάζει ο κλέφτης» και οι χθεσινοί υπάλληλοι της διαπλοκής, προσπαθούν να εξοντώσουν αυτούς που μέσω των ελέγχων θα αποδείξουν ότι ο βασιλιάς είναι ολόγυμνος.
Είναι προφανές ότι όταν θα λήξει η εκκρεμότητα των ελέγχων ,θα ανοίξει ο κύκλος των λογαριασμών και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Αυτοί που ξεπούλησαν τα «ασημικά» του οργανισμού μοιράζοντας προκαταβολικά τα λάφυρα της εκλογής τους ,ήρθε η ώρα να απολογηθούν ενώπιον της γενικής συνέλευσης, η οποία θα πρέπει να καθαρίσει οριστικά με όλο αυτό τον θίασο των υπεράνω πάσης υποψίας.
 
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1744&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 18.05.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων