Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΠΑΛΙΑ ΣΟΥΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΛΤΣΑ……….
ΠΑΛΙΑ ΣΟΥΞΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΛΤΣΑ………. Εκτύπωση E-mail
12.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
Βλοσυρά και κακόηχα τα μαντάτα της εξελεγκτικής επιτροπής και καθώς τα καμπανάκια της, χτυπούν δυσάρεστα την εξώπορτα των αυτοδιόριστων της 29ης οδού, τα φαλτσοκουδουνίσματα αγγίζουν τον εξώστη του εισαγγελέα για τα μεθεόρτια.

 

 

 

 

 

Άτολμη μια πλευρά των αποκλεισμένων πνίγει τον καημό της σε «Πειραιώτικα» στέκια, ενώ μουδιασμένη η πλευρά των αυτοδιόριστων βουτάει την κατήφεια της σε πένθιμους νυχτερινούς καφέδες, μετρώντας εκλογικά κουκιά .
Λίγες ημέρες μετά την τελευταία γενική συνέλευση των αυτοδιόριστων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από την αναφορά της εξελεγκτικής επιτροπής ,η οποία καταγράφει και αποκαλύπτει τα «κατορθώματα» των αυτόκλητων σωτήρων, που αφορούν στις παράνομες εκταμιεύσεις χρημάτων από το ταμείο της παρέλασης, καθώς και μια σειρά περίεργων καταστροφών των βιβλίων αποδείξεων είσπραξης χρημάτων.
Μεταχρονολογημένες καταθέσεις ρευστού χρήματος στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας, που σε μια περίπτωση ξεπέρασε τους έξι μήνες, αποκαλύπτουν αδικήματα που έγιναν δολίως η λόγω βλακείας και καθιστούν βασικό υπεύθυνο, τον «ταμία» του οργανισμού κ.Χ.Βουρνά.
Το μελετημένο ροκάνισμα του χρόνου κατά την διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης, από τον «προεδρεύοντα» Ν.Διαμαντίδη και την παρέα του, δεν επέτρεψαν στην εξελεγκτική επιτροπή να ανακοινώσει επίσημα τα ευρήματα του οικονομικού ελέγχου, που με καθυστέρηση δυο χρόνων πραγματοποίησε.
Σημειώτεον ότι η προηγούμενη σύνθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που απαρτιζόταν από τους Α.Σάββα, Δ.Βεκιαρέλη και Χ.Ζηκοπούλου, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει εγκαίρως τους απαραίτητους οικονομικούς ελέγχους και έτσι κατά παράβαση του καταστατικού της Ομοσπονδίας, η πορεία καθώς και οι πράξεις του παρόντος «διοικητικού συμβουλίου», παρέμεναν ανεξέλεγκτες μέχρι την τελευταία στιγμή.
Έτσι έχουμε την διοργάνωση της παρέλασης του 2006 να βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ρητά αναφέρει η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ το καταστατικό της Ομοσπονδίας ορίζει 60 ημέρες προθεσμία για την υποβολή του σχετικού απολογισμού, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους παραβάτες.
Βεβαίως καλό θα ήταν να θυμηθούμε αυτά που είχε καταγγείλει ενώπιον της γενικής συνέλευσης την 16η Ιανουαρίου 08 ο κ.Δ.Βεκιαρέλης, ο οποίος καταλόγισε σοβαρές ευθύνες προς τον κ.Α.Σάββα, λέγοντας «ότι σκοπίμως δεν εμφανίσθηκε σε τέσσερις προγραμματισμένες συνεδριάσεις της εξελεγκτικής επιτροπής, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία και να παρακωλυθεί ο έλεγχος των πεπραγμένων του συμβουλίου».
Ως γνωστό ο κ.Α.Σάββα ,υπήρξε παλαιό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και ένας εκ’ των μελών της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγαγε τις μονοκρατορικές εκλογές του 2006 και με την σκανδαλώδη απόφαση τους, έφεραν στην ηγεσία της Ομοσπονδίας την κλίκα των Διαμαντίδη –Δημητρίου-Καλαμαρά, αποκλείοντας το έτερο συνδυασμό.
Επίσης ο κ.Α.Σάββα ήταν αυτός που διορίσθηκε σκανδαλωδώς με την μέθοδο της ανταλλαγής (στην θέση του κ.Καλαμαρά ) και πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής την περίοδο 2006,όταν κοντά στην λήξη της πρώτης θητείας του κ. Διαμαντίδη, είχαν αρχίσει να δρομολογούνται από τον ίδιο και την παρέα του οι διώξεις των δυο πρώην προέδρων (Τομόπουλου-Γεωργόπουλου), που πρόσφατα απαλείφθηκαν οι ποινές τους.
Η ανταλλαγή αυτή έγινε για λόγους σκοπιμότητας, καθόσον ο Αρχιδικαστής κ. Ν. Διαμαντίδης είχε προλειάνει το έδαφος για την σύσταση της πειθαρχικής επιτροπής, που θα δίκαζε τους δυο πρώην προέδρους και ο πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής θα αποτελούσε μέλος της πειθαρχικής επιτροπής σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας.
Θέλοντας να εξασφαλίσει την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής από «δικά του» συγκοινωνούντα δοχεία και επειδή ο κ.Καλαμαράς λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρος, θα συμμετείχε έτσι και αλλιώς στην εν λόγω επιτροπή, έκαναν αυθαίρετα αυτή την ανταλλαγή και ο κ .Α.Σάββα, από πρόεδρος της επιτροπής παιδείας που είχε εκλεγεί πρωταρχικά , βρέθηκε σε μια νύχτα πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής.
Εξασφαλίζοντας έτσι μια ακόμη ψήφο σκοπιμότητας στην υπηρεσία του κ.Ν.Διαμαντίδη και παράλληλα , έναν άριστο γνώστη της Ελληνικής γλώσσας σαν τον κ.Καλαμαρά για πρόεδρο της επιτροπής παιδείας……
Βεβαίως η παρουσία του κ Α.Σάββα στην προεδρία της συμβουλευτικής επιτροπής, συνοδεύτηκε από μια σειρά εκρηκτικών δηλώσεων «περί ξεκαθαρίσματος των σφραγιδοφόρων»,που δυστυχώς έγιναν για επικοινωνιακούς λόγους και μόνο και δεν αφορούσαν στην ουσία , καθόσον οι δηλώσεις παρέμειναν δηλώσεις και οι γαλάζιοι σφραγιδοφόροι, ανενόχλητοι θα εξακολουθούν να αλωνίζουν επηρεάζοντας κατά το δοκούν , το εκλογικό αποτέλεσμα .
 
Όμως, η παραίτηση για «προσωπικούς» λόγους της κ.Ζηκοπούλου, άνοιξε τον δρόμο για την εκλογή της κ.Ε.Τζουμάκα στην εν λόγω επιτροπή, η οποία εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία και τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον κ. Δ. Βεκιαρέλη και μονίμως απόντος του κ.Α.Σάββα, έφεραν στην επιφάνεια όσα δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι της σχεδόν για δυο χρόνια.
Αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό όμως το γεγονός, πως είναι δυνατόν μια εξελεγκτική επιτροπή να μην λειτουργεί για δύο ολόκληρα χρόνια, χωρίς να προκαλέσει το ενδιαφέρον των αυτοδιόριστων δήθεν υπερασπιστών της διαφάνειας, οι οποίοι στο μεταξύ κατασπατάλησαν τα χρήματα του οργανισμού με εξοργιστικό τρόπο, παρουσιάζοντας στην καλύτερη περίπτωση, αποδείξεις κουρελόχαρτα γραμμένα στο χέρι.
Παροιμιώδεις όμως εξακολουθούν να φαντάζουν οι αδιαφανείς προσλήψεις διαφόρων εκλεκτών στην υπηρεσία δημοσίων σχέσεων της παρέλασης, που ουσιαστικά όμως εξυπηρετούσαν στην προώθηση του επικοινωνιακού προφίλ των κ.κ.Ν.Ράλλη και Ν.Διαμαντίδη (την εποχή που ήταν αχώριστοι και σε κοινή πορεία) και επειδή ο έλεγχος της παρέλασης του 2006 είναι σε εξέλιξη, θα περιμένουμε να δούμε τα ευρήματα της αρμόδιας επιτροπής.
Η αιμορραγία από τα «παλιόπαιδα τα ατίθασα» συνεχίστηκε στην συνέχεια με άλλους μιμητές και στην υπηρεσία του «γενικού γραμματέα»αυτή την φορά, προσελήφθηκαν νέοι επικοινωνιακοί σύμβουλοι, οι οποίοι με την δικτατορία της μειοψηφίας και με άτομα που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, κατάφεραν με όχημα το «συνέδριο»φιάσκο να κατασπαταλήσουν τα χρήματα του ταμείου της παρέλασης ικανοποιώντας τις υπερφίαλες τάσεις αυτών που τους προσέλαβαν.
Σημαντικές ευθύνες προκύπτουν για τον «Πρόεδρο» κ.Ν.Διαμαντίδη ο οποίος θα πρέπει να ξεδιπλώσει το κουβάρι των ανευθυνουπεύθυνων συνεργατών του και χεράκι-χεράκι όλοι τους, να περάσουν το κατώφλι της ειδικής εξεταστικής επιτροπής που θα ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθεί, προκειμένου να καθαρίσει το θολό τοπίο και να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες σε όποιον αντιστοιχούν.
Αυτός και η ομάδα του εξάντλησαν πολύ γρήγορα τις επικοινωνιακές δήθεν ευαισθησίες τους περί διαφάνειας και ηθικής, ενώ ταυτόχρονα απέδειξαν πως η ηθικολογία είναι ένα πολύ επικίνδυνο όπλο στα χέρια τους.
Λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της σκανδαλώδους θητείας του, ανεβάζει κακόγουστες παραστάσεις με γερασμένους πρωταγωνιστές, που στο πρόσφατο παρελθόν τον είχαν αποκαλέσει δημοσίως Καραγκιόζη!!!!!
Σήμερα το καταθλιπτικό αυτό δίδυμο της ενδοστρέφειας , βαδίζει τον κατήφορο με θαυμαστή αρμονία, υπενθυμίζοντας πως κάθε απόπειρα επανάληψης σεναρίων του παρελθόντος, μοιάζει με άνοστο ανέκδοτο και οι άχρηστες συμμετρίες του χθές, ταιριάζουν μόνο σε παρηκμασμένους αμετανόητους αρχομανείς που η θεραπεία τους είναι δυσεύρετη.
Δικαιολογημένα λοιπόν να περιμένουν την οργισμένη αντίδραση των δυσαρεστημένων θεατών του παραλόγου.
Τι αναφέρει η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής ;
Διαβάστε την για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια, το μέγεθος της αλαζονείας αυτών που θέλουν να ηγούνται της οργανωμένης Ομογένειας και να χαριεντίζονται με τους εκπρόσωπους τους Ελληνικού κράτους.
 
Την αναφορά δεν υπόγραψε ο κ.Α.Σάββα
7 Mαϊου 2008
ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η Εξελεκτική Επιτροπή απαρτιζόμενη από τους Ανδρέα Σάββα, Δημήτρη Βεκιαρέλη και Ελισάβετ Τζουμάκα από την 29η Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα συνέχισε τον έλεγχο στα οικονομικά βιβλία της Ομοσπονδίας που είχε αρχίσει πριν την παραίτηση του τέως μέλους τις επιτροπής κας Χρυσούλας Ζηκοπούλου.
Αναλυτικά μέχρι στιγμής oλοκληρώθηκε ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων της Παρέλασης του 2007 και θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ταμία της Παρελάσεως Γιώργο Παράλαιμο για την εξαιρετική εργασία. Στην επιτροπή κατατέθηκαν το βιβλίο επιταγών του ειδικού λογαριασμού της Παρελάσεως, οι τραπεζικές καταστάσεις από τις 2 Φεβρουαρίου 2007 που ανοίχτηκε ο λογαριασμός μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου του 2007 όπου μεταφέρθηκαν όλα τα χρήματα στον τρέχοντα λογαριασμό της Ομοσπονδίας. Μετά από προσεκτικό έλεγχο διαπιστώσαμε ότι όλες οι εισπράξεις και οι καταθέσεις συμφωνούν με τις καταστάσεις λογαριασμών της τράπεζας καθώς επίσης οι επιταγές πληρωμών με τα υπάρχοντα τιμολόγια. Να σημειώσουμε ότι για κάθε επιταγή που κατατέθηκε και για κάθε επιταγή που πληρώθηκε υπάρχουν φωτοαντίγραφα και αποδείξεις.
Στην επιτροπή κατατέθηκαν η απόδειξη εκτύπωσης των βιβλίων αποδείξεων της παρέλασης που ανέρχονται στα 20 και όλα τα βιβλία εκ των οποίων χρησιμοποιήθηκαν δεκατέσσερα (14) και κενά είναι έξι (6).
Επίσης παραδόθηκαν αναλυτικοί απολογισμοί και τα αποκόμματα και όσα εισιτήρια δεν χρησιμοποιήθηκαν όλων των εκδηλώσεων της παρέλασης, τα αποκόμματα των λαχείων και τα υπόλοιπα λαχεία που δεν διετέθησαν.
Από τα 10.000 λαχεία που τυπώθηκαν τα αποκόμματα που ήταν στην κλήρωση ήταν 3,068 τα οποία και ανταποκρίνονται στα χρήματα που εισέπραξε η επιτροπή λαχείου.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εισπράχθηκαν όλα τα χρήματα (δεν υπήρχαν receivables).
Στον οικονομικό έλεγχο των εσόδων από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο κτήριο της Ομοσπονδίας διαπιστώσαμε ότι εισπράχθηκαν χρήματα μετρητά χωρίς να υπάρχουν οι απαραίτητες αποδείξεις όπως ορίζει το ισχύον καταστατικό. Για οχτώ (8) εκδηλώσεις δεν έχουν εντοπιστεί αποδείξεις από τα σχετικά βιβλία και άρα η επιτροπή αδυνατεί να ελέγξει αν τα στοιχεία που τις παραδόθηκαν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από αυτές μία εκδήλωση έχει πληρωθεί με επιταγή και οι υπόλοιπες με μετρητά. Η είσπραξη μετρητών χωρίς την παροχή απόδειξης είναι κατά τη γνώμη της επιτροπής σοβαρή παράληψη και δημιουργεί ερωτηματικά και δυσκολίες την λειτουργία του ταμείου της Ομοσπονδίας. Ακόμη περισσότερο μας ανησυχεί το γεγονός ότι τα χρήματα αυτά κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που σε κάποια περίπτωση ξεπέρασε τους έξι (6) μήνες. Υπήρχαν χρήματα που εισπραχθήκαν τον Αύγουστο και κατατέθηκαν 31 Ιανουαρίου. Θεωρούμε ότι η τακτική αυτή πρέπει να σταματήσει ώστε να μην παρουσιάζεται αυτή εικόνα και προτείνουμε ότι χρήματα πρέπει να διαχειρίζεται μόνο υπεύθυνο όπως ορίζουν οι κανονισμοί/καταστατατικό άτομο.
Υπήρξε απόδειξη για εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο, εισπράχθηκε η προκαταβολή σε μετρητά τον Αύγουστο του 2007, το υπόλοιπο του ποσού πάλι σε μετρητά τον Νοέμβριο του 2007 αμέσως μετά την εκδήλωση και τα χρήματα κατατέθηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2008.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αποδείξεις θα πρέπει να δίδονται την στιγμή που εισπράττονται τα χρήματα να αναγράφεται ο λόγος που δίδονται και αν είναι προκαταβολή ή το υπόλοιπο κάποιας οφειλής προς την Ομοσπονδία. Τα χρήματα πρέπει να κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας εντός λογικού χρονικού διαστήματος (προτείνουμε το ανώτερο 5 εργάσιμες μέρες) κυρίως όταν πρόκειται για μετρητά.
Προτείνουμε να υπάρχει ξεχωριστό βιβλίο εσόδων και εξόδων για το κτίριο όπου θα καταγράφονται αναλυτικά τα έσοδα από προγραμματισμένες εκδηλώσεις, με ημερομηνία κατά εκδήλωση ξεχωριστά και με τα πλήρη στοιχεία αυτών που νοικιάζουν τις αίθουσες για οποιοδήποτε λόγο. Η υπογραφή και πρωτοκόλληση σχετικού συμβολαίου για κάθε εκδήλωση ίσος να βοηθούσε ακόμη περισσότερο.
Χρήματα για λογαριασμό της Ομοσπονδίας εισέπρατταν και άλλοι εκτός του Ταμία και της γραμματείας, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε αυτή την τακτική και να ζητήσουμε τον περιορισμό της καθώς όπως ορίζει το καταστατατικό ο Ταμίας εισπράττει όλα τα χρήματα που προορίζονται για την Ομοσπονδία.
Υπάρχει μάλιστα ανακολουθία σε μεγάλο αριθμό αποδείξεων από την ημέρα πραγματοποίησης των εκδηλώσεων και την ημέρα έκδοσης της απόδειξης. Όταν ζητήσαμε διευκρινίσεις μας είπαν προφορικά ότι κατέστρεψαν τα παλαιά βιβλία αποδείξεων και αυτές είναι αποδείξεις που αντικαθιστούν τις παλιές.
Αρχικά ζητήσαμε να μας ενημερώσουν εγγράφως για την περίπτωση αυτή και να καταθέσουν στην επιτροπή όλα τα σχετικά έγγραφα: πρωτόκολλο καταστροφής, φωτοτυπία πρακτικών διοικητικού συμβουλίου κ.τ.λ.
Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και προκύπτει πλέον το εξής παράλογο: άλλο αριθμό απόδειξης έχουν οι οργανισμοί που πραγματοποίησαν εκδηλώσεις στην Ομοσπονδία από τις 8/18/2006 έως και την 12/18/2006 και άλλους το αρχείο της Ομοσπονδίας.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα και δυσχεραίνεται το έργο της επιτροπής ενώ όπως αντιλαμβάνεστε και για λόγους που έχουν να κάνουν με το IRS τα οικονομικά στοιχεία από τα βιβλία των αποδείξεων δεν μπορεί να καταστρέφονται ή να εξαφανίζονται ελαφρά την καρδία.
Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί .
Επίσης έχει χαθεί το 4ο βιβλίο αποδείξεων για την οικονομική εισφορά (membership dues) των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας με αύξοντα αριθμό αποδείξεων 151-200. Και για το θέμα αυτό έχουμε ζητήσει να ενημερωθούμε εγγράφως.
Τη μη εκλογική χρονιά συνεχίστηκε η τακτική από την πλευρά των συλλόγων μελών να παραβιάζεται το 5ο Άρθρο του καταστατικού και να καταβάλλουν την συνδρομή τους μετά το πέρας του πρώτου τριμήνου έκαστου οικονομικού έτους, η έναρξη του οποίου καθορίζεται από την 1η Ιανουαρίου.
Σε ότι αφορά τον οικονομικό απολογισμό του συνεδρίου θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:
Με βάση τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 31ης Μαϊου 2007 είχε εγκεκριμένο προϋπολογισμό εξόδων ύψους $15,000 (δεκαπέντε χιλιάδες δολάρια) και την διαβεβαίωση του υπεύθυνου της επιτροπής συνεδρίου ότι θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από χορηγίες.
Ο οικονομικός απολογισμός που κατατέθηκε στην επιτροπή δείχνει ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε έλλειμμα $9,727.22 ενώ το συνολικό κόστος ανήλθε στις $37,827.22. Τα έσοδα από τις χορηγίες ήταν συνολικά $28,100.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά για όλες τις δαπάνες αλλά και τις εισπράξεις. Όμως όπως είναι φανερό παραβιάστηκε η απόφαση της γενικής συνέλευσης καθώς ξοδεύτηκαν επιπλέον $22,827.22.
Εξετάζοντας τα οικονομικά στοιχεία της ομοσπονδίας διαπιστώσαμε ότι έχουν εκδοθεί επιταγές για εργασίες στο κτίριο οι οποίες συνοδεύονται από απαράδεκτα κατά την κρίση της επιτροπής παραστατικά. Όπως οι επιταγές που έχουν εκδοθεί στο όνομα Piotr Wiercioch για την βελτίωση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του κτιρίου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης και ο οικονομικός έλεγχος των εξόδων της επιτροπής κτιρίου και περισσότερα στοιχεία θα συμπεριληφθούν στο τελικό πόρισμα.
 
Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προσκομισθεί στην επιτροπή τα ακόλουθα αν και τα έχουμε ζητήσει επανειλημμένως και εγγράφως την 29η Ιανουαρίου του 2008 που τα ζητήσαμε για τελευταία φορά.
Αναλυτικός κατάλογος εκδηλώσεων κάθε επιτροπής ξεχωριστά και με χρονολογική σειρά αρχίζοντας από την παλαιότερη. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι των επιτροπών να φροντίσουν να μας προσκομίσουν τα στοιχεία αυτά μαζί με έγγραφους, εγκεκριμένους από το Δ.Σ. και πρωτοκολημένους απολογισμούς κάθε εκδήλωσης που πραγματοποίησε η επιτροπή τους. Συμπεριλαμβανομένων και εκδηλώσεων που δεν είχαν έξοδα ή έσοδα. Τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα έγγραφα υπογεγραμμένα από τους υπεύθυνους των επιτροπών. Για όσες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν υπό κάποια συγκεκριμένη επιτροπή τότε τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρέπει να προσκομιστούν από τον ταμία της Ομοσπονδίας.
Έλεγχος δεν έχει γίνει στις παρακάτω επιτροπές: Πολιτιστική, Παιδείας, Εθνικών Θεμάτων, Δημοσίων Σχέσεων, Οικονομικών, Νεολαίας.
Εκκρεμεί ο οικονομικός έλεγχος της παρέλασης του 2006 ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθυστερεί όμως καθώς δεν έχουν προσκομιστεί στην επιτροπή όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
 
Επίσης ο υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που λειτουργούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας και χρηματοδοτούνται από την πόλη και την πολιτεία της Νέας Υόρκης θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφη λεπτομερή αναφορά για τον τρόπο λειτουργία των προγραμμάτων και τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών από τρίτο πρόσωπο. Καθώς επίσης και τα διαδικαστικά πλαίσια με τα οποία προσλαμβάνεται το απαιτούμενο προσωπικό για το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά.
 
Για την εξελεγκτική επιτροπή
 
 
Ανδρέας Σάββα Δημήτρης Βεκιαρέλης Ελισάβετ Τζουμάκα
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1724&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 13.05.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote