Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στηρίζει Σουφλιά και ρίχνει τους τόνους
Στηρίζει Σουφλιά και ρίχνει τους τόνους Εκτύπωση E-mail
08.05.08

Απόλυτη στήριξη στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γ. Σουφλιά, παρέχει το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να υποβαθμίσει την αντιπαράθεση του Θεσσαλού πολιτικού με τον κοινοτικό επίτροπο κ. Στ. Δήμα.

Ο κ. Θ. Ρουσόπουλος απηύθυνε χθες -εμμέσως πλην σαφώς- μήνυμα προς τους πολέμιους του Θεσσαλού πολιτικού, χαρακτηρίζοντας σοβαρό το έργο του στο ΥΠΕΧΩΔΕ. 

Συγκεκριμένα, αφού απέρριψε τον όρο «διαμάχη», έκανε λόγο για «παράθεση απόψεων» μεταξύ των κ. Σουφλιά και Δήμα και προσέθεσε με έμφαση: «Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ έχει μιλήσει με ξεκάθαρο λόγο για τα θέματα τα οποία έχει στην ευθύνη του, για τις πράξεις εκείνες οι οποίες έλαβαν χώρα στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας. Αντιλαμβανόμαστε τη θέση του επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ενωσης ως θέση του ανθρώπου ο οποίος οφείλει να τηρήσει τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το ίδιο κάνουμε και εμείς».


«Εκείνο που έχει σημασία είναι εάν το έργο αυτό στην υπόθεση του περιβάλλοντος γίνεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και θέλω να σημειώσω εδώ ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, που δεν συναντήσαμε στο παρελθόν, γίνεται επί των ημερών του Γιώργου Σουφλιά», κατέληξε.

 

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα της χρήσης πυρηνικής ενέργειας δεν είναι άμεσο, αλλά ότι γίνεται μια συζήτηση και πως η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτήν.

ethnos

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1709&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote