Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Το καρναβάλι συνεχίζεται και οι μασκαράδες παζαρεύουν…..
Το καρναβάλι συνεχίζεται και οι μασκαράδες παζαρεύουν….. Εκτύπωση E-mail
06.05.08

 

Του Σάκη Σερέτη
 
Σκάνδαλο πολλών μεγατόνων αναμένεται να ξεσκεπάσει η εξελεγκτική επιτροπή, που διερευνά τα κατορθώματα της διετούς παρεκτροπής των αυτοδιόριστων στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης.

 

Σωρεία εγκληματικών παραλείψεων και αλόγιστη σπατάλη των οικονομικών πόρων του οργανισμού από την ομάδα που κινεί τα νήματα της εξουσίας .
Περίεργες εξαφανίσεις αποδεικτικών στοιχείων είσπραξης χρημάτων και πολύμηνες καθυστερημένες καταθέσεις χρημάτων στο ταμείο του οργανισμού, συνθέτουν το μαύρο πέπλο της αδιαφάνειας και της κακοδιαχείρισης που βασιλεύει με την ανοχή των υπολοίπων «μελών» του διοικητικού συμβουλίου.
Ανίκανος να ανατρέψει την ζοφερή εικόνα ο «πρόεδρος» της Ομοσπονδίας, προετοιμάζει την έξοδο του, με κύκνειο άσμα την καραμέλα της ενότητας και την αλλαγή του καταστατικού που ανοίγει την πόρτα της αποσύνθεσης του οργανισμού.
Χορός συναλλαγής των γαλάζιων σφραγιδοφόρων με του υποψήφιους εραστές της προεδρίας, με δέλεαρ την προσφορά υψηλών θέσεων στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Με επίσημη επιστολή προς το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής ζητούν την παράδοση των μπλόκ αποδείξεων είσπραξης χρημάτων προς διευκόλυνση του έργου της, χωρίς καμία απάντηση μέχρι σήμερα….
 
ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΟΙ
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1694&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 07.05.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote