Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Συνεργασία Παπανδρέου με Ραγκούση-Αθανασάκη
Συνεργασία Παπανδρέου με Ραγκούση-Αθανασάκη Εκτύπωση E-mail
01.05.08

Με γοργούς ρυθμούς αναρρώνει από το ατύχημά του ο Γιώργος Παπανδρέου, και πολύ γρήγορα θα είναι σε θέση να επανέλθει πλήρως στις δραστηριότητές του. "Η υγεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πηγαίνει καλά όπως ακριβώς είχαν πει οι γιατροί", δήλωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος μαζί με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του Κινήματος, Νίκο Αθανασάκη είχαν δίωρη συνεργασία με τον κ. Παπανδρέου στο Καστρί.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι κατευθύνσεις του προέδρου σχετικά με τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα οι οποίες θα επικεντρώνονται στα προβλήματα του πολίτη στο βιοτικό του επίπεδο, στην ακρίβεια, στον πληθωρισμό και στον υπερδανεισμό των νοικοκυριών.
Όπως ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, μια πρώτη γεύση του πώς θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ στο επόμενο διάστημα θα δοθεί με το μήνυμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την Πρωτομαγιά που θα εκδοθεί απόψε. Επίσης ο κ. Ραγκούσης είπε ότι η καμπάνια του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια θα συνεχιστεί, υπενθύμισε ότι τη Δευτέρα συζητείται στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του κινήματος για το θέμα αυτό ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον ΟΤΕ παρέπεμψε στις πάγιες θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Τέλος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις συμφωνίες που υπέγραψε ο πρωθυπουργός με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο κ. Ραγκούσης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ περιμένει πλήρη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του για το πόσο στις εξελίξεις "υπάρχει ουσία για την Ελλάδα και πόση είναι η επικοινωνιακή υπερβολή της Κυβέρνησης".
ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1669&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote