Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Οχι σε νέο debate
Οχι σε νέο debate Εκτύπωση E-mail
28.04.08

 

Ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε χθες Κυριακή ότι δε θα μετάσχει σε άλλη τηλεοπτική συζήτηση με την αντίπαλό του Χίλαρυ Κλίντον έως τις ψηφοφορίες της 6ης Μαΐου στη Βόρεια Καρολίνα και την Ιντιάνα.

 

 

 

Η Κλίντον προκάλεσε το γερουσιαστή του Ιλινόι, ο οποίος προηγείται σε εκλέκτορες, λαϊκή ψήφο και αριθμό πολιτειών όπου έχει κερδίσει τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του υποψηφίου του κόμματος, να δεχθεί να λάβει μέρος σε μια 90λεπτη τηλεοπτική αναμέτρησή τους στην Ιντιάνα χωρίς συντονιστή, κάτι που ο Ομπάμα απέρριψε.
 
"Έχουμε εννέα ημέρες στην προσπάθειά μας να διεξαγάγουμε την εκστρατεία και να φθάσουμε σε όσο περισσότερους ψηφοφόρους είναι δυνατόν, κι έτσι αντί να είμαι σε ένα στούντιο, θέλω να διασφαλίσω ότι θα φθάσουμε στον κόσμο εκεί όπου ζει, και θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις του", είπε ο Ομπάμα.
 
Πρόσθεσε ότι θα "εξετάσει ευχαρίστως" το ενδεχόμενο μιας νέας τηλεμαχίας με τη γερουσιαστή της Νέας Υόρκης μετά τις δύο επερχόμενες ψηφοφορίες.
 
Σε ομιλία της στη Βόρεια Καρολίνα, η Κλίντον έσπευσε να εκμεταλλευθεί την άρνηση του Ομπάμα.
 
"Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που από την πρώτη ημέρα θα είναι έτοιμος να αποτελέσει τον διοικητή των ενόπλων μας δυνάμεων, έτοιμος να αναστρέψει την πορεία της οικονομίας μας", είπε σε συγκέντρωση στις όχθες του Κέηπ Φίαρ Ρίβερ στο Ουίλμινγκτον. "Γι’ αυτό πρέπει να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ που ο αντίπαλός μου δε συμφώνησε να κάνουμε μια συζήτηση στη Βόρεια Καρολίνα, διότι πιστεύω ότι αυτά τα ζητήματα αξίζουν να τα συζητήσουμε".
 
 
 
ε-τυπος
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1663&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 28.04.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote