Αρχική arrow EDITORIAL arrow ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Εκτύπωση E-mail
24.04.08

Του Σάκη Σερέτη

 Στον δρόμο της ασυδοσίας και του αυταρχισμού εξακολουθούν να βαδίζουν οι αυτοδιόριστοι της
Ομοσπονδίας Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, παρόλα τα αρνητικά και απωθητικά σχόλια
που εισπράττουν σε καθημερινή βάση, από την πλειοψηφία των Ομογενειακών φορέων της περιοχής.

 

Η αναταραχή που προκάλεσε η διετής παρουσία τους στο τιμόνι της Ομοσπονδίας προκάλεσε μεγάλο ρήγμα στους κόλπους της οργανωμένης Ομογένειας και η ζοφερή εικόνα που εκπέμπουν οι πρώτοι διδάξαντες την παρανομία, επιβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι της πιο ρευστής κατάστασης στην ιστορία του οργανισμού .
Η μεταβατική περίοδος της δήθεν δημιουργίας που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, είχε σαν αποτέλεσμα την αλόγιστη κατασπατάληση των χρημάτων του ταμείου της παρέλασης και φυσικά για αυτό θα μας ανακοινώσουν ότι φταίει ο κύριος κανείς….
Καθόσον δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή των εγκεφάλων της ασυδοσίας (καταστραφήκαν τα μπλόκ των αποδείξεων),αναμένεται οι κύριοι αυτοί, να διεκδικήσουν για άλλη μια φορά την επανεκλογή τους ώστε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.
Παρόλο που καταγράφεται μια ισχυρή τάση κατεδάφισης των ανεγκέφαλων μονίμων παραγόντων και ακόμα και τα γιουσουφάκια, που τους εξέλεξαν και τους υποστήριζαν μέχρι χθες τους εγκατέλειψαν, αυτοί προετοιμάζουν συνωμοτικά το έδαφος για νέες ανατροπές, που θα ξαφνιάσουν ακόμα και τους πιο ευφάνταστους αναλυτές της δαιδαλώδους πορείας τους.
Η παρέα των συνταξιούχων Ν.Διαμαντίδη ,Ντ. Ράλλη, Χ. Βουρνά ,καθοδηγούμενη από τον Δ. Δημητρίου και τα τσιράκια του, ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά δυσάρεστα, χρησιμοποιώντας την τέχνη του εφικτού.
Μέσω της συμμαχίας που πατρονάρουν τα επίσημα γαλάζια παιδιά της παροικίας, ευελπιστούν ότι θα κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά και θα δρέψουν δάφνες δόξας, λαμβάνοντας λευκές επιταγές
Είναι απορίας άξιο ότι δεν βλέπουν, η καμώνονται πως δεν βλέπουν, αυτό που είναι πλέον φως φανάρι και αποτελεί κοινό μυστικό: ότι η ομάδα δεν τραβάει και σέρνεται άβουλη και επικίνδυνη, παρά τις Αρχιεπισκοπικές επιβεβαιώσεις..
Ακόμη και οι μεταγγίσεις νέου αίματος που έκαναν από το παράθυρο, δεν τους βγήκαν και αν δεν ακούνε την έντονη κριτική που τους ασκείτε από τα δικά τους «παιδιά» και δεν πιστεύουν την εικόνα που παρουσιάζεται ολοκάθαρη μπροστά τους, ας ρωτήσουν τον κλειστό περίγυρο τους.
Τα ίδια θα τους πουν και πολύ πιθανόν να χρησιμοποιήσουν για επίλογο ένα οργισμένο «αϊ σιχτίρ» που τους ταιριάζει γάντι.
Η ουσία είναι ότι οι αυτοδιόριστοι επέλεξαν για άλλη μια φορά το μονοπάτι της μισαλλοδοξίας και ετοιμάζονται να συγκρουσθούν εντός και εκτός των τειχών, έχοντας εξασφαλίσει την συνδρομή του γαλάζιου εφιάλτη σφραγιδοφόρου με τις πέντε-έξι σφραγίδες.
Η γενική κατακραυγή δεν τους τρομάζει και όπως δείχνουν τα πράγματα, στην αφετηρία των εκλογών του Ιουνίου θα παραταχθούν για άλλη μια φορά κάτι κουρασμένα παλικάρια ίσως και κάτι παλικαροπούλες, που θα προσπαθήσουν τρεκλίζοντας να τερματίσουν πρώτοι κόβοντας το νήμα του αδιέξοδου.
Πίσω τους στις καρέκλες των κριτών θα βρίσκονται οι επικοινωνιακές μουτσούνες της δημοσιογραφίας, που απεργάζονται με σοφία το ξεχαρβάλωμα της «κραταιάς», προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδια τους για την δημιουργία ενός νέου φορέα κομμένου και ραμμένου στα μέτρα τους.
Την ανατρεπτική πλοκή αυτής της μαύρης κωμωδίας, θα συμπληρώνει η υπεράνω πάσης υποψίας εφορευτική επιτροπή, που ως γνωστό θα αποτελείται από πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά να αποφασίζουν και να διατάζουν .
Πάσα ομοιότης να ξέρετε θα είναι απολύτως συμπτωματική και όχι εκ του πονηρού……

Καλή ανάσταση….

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1645&Itemid=29

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote