Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Γεμίζει ο κουμπαράς του Ομπάμα
Γεμίζει ο κουμπαράς του Ομπάμα Εκτύπωση E-mail
22.04.08
Περίπου 42,8 εκατομμύρια δολάρια συγκέντρωσε τον Μάρτιο ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το χρίσμα της προεδρίας Μπάρακ Ομπάμα, σύμφωνα με το επιτελείο του. Η ανακοίνωση έρχεται μόλις μια μέρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Πενσιλβάνια.
Το ποσό αυτό υπολείπεται σημαντικά των 55 εκατ. δολαρίων που συγκέντρωσε ο Ομπάμα τον Φεβρουάριο κι αποτελεί τη μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών για προεδρικό υποψήφιο κατά την περίοδο των προκριματικών.

Ωστόσο το ποσό του Μαρτίου, αν και μικρότερο από αυτό του προηγούμενου μήνα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο που συγκεντρώθηκε ποτέ.
Η αναφορά της ομάδας της Χίλαρι Κλίντον δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη, όμως πηγές του περιβάλλοντός της έχουν δηλώσει πως αναμένουν να συγκεντρώσουν περίπου 20 εκατ. δολάρια.

Και όλα αυτά ενώ η προεκλογική εκστρατεία στην Πενσιλβανία οδεύει προς το τέλος της, ενόψει των προκριματικών εκλογών της Τρίτης.
Η Χίλαρι Κλίντον επιτέθηκε την Κυριακή στον Μπ.Ομπάμα για τις δηλώσεις του ότι ο Τζον ΜακΚέιν θα ήταν καλύτερος πρόεδρος για την χώρα από ότι ο Τζορτζ Μπους.

«Έχετε μια πραγματική επιλογή σε αυτές τις εκλογές: όποιος Δημοκρατικός και αν εκλεγεί θα είναι καλύτερος από τον Τζον ΜακΚέιν, ενώ και οι τρεις μας θα είμαστε καλύτεροι από τον Τζορτζ Μπους» δήλωσε ο Μπ.Ομπάμα κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

«Χρειαζόμαστε έναν υποψήφιο που θα νικήσει τον Τζον ΜακΚέιν, όχι που θα επευφημήσει τον Τζον ΜακΚέιν» έσπευσε να απαντήσει η Χίλαρι Κλίντον.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ εξακολουθεί να προηγείται στις δημοσκοπήσεις για τις προκριματικές στην Πενσιλβάνια, ωστόσο η διαφορά με τον Μπ.Ομπάμα έχει μειωθεί.

Η Χ.Κλίντον χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη την Τρίτη προκειμένου να διατηρήσει τις πιθανότητες για την κατάκτηση του χρίσματος για την προεδρία.
ethnos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1634&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote