Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Υπ' ατμόν ο Κλαδάς
Υπ' ατμόν ο Κλαδάς Εκτύπωση E-mail
18.04.08

Περίοδο «ψυχρού πολέμου» θυμίζει το κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στις σχέσεις του κ. Σπ. Κλαδά με το Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που προστίθεται στις κακές σχέσεις που έχει εδώ και καιρό ο γραμματέας Ειδικών Ελέγχων με τον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Γ. Αλογοσκούφη.

Οι χθεσινές διαρροές ότι ο γενικός γραμματέας Ειδικών Ελέγχων αποχωρεί από τη θέση του και ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό θυμίζουν έντονα τις περιπτώσεις των κ. Τσιτουρίδη και Μαγγίνα, όταν με συγκεκριμένες διαρροές το Μέγαρο Μαξίμου προετοίμαζε την αποπομπή τους.
Οι πληροφορίες που υπήρξαν νωρίς χθες το πρωί ότι υπάρχει επιστολή παραίτησης του κ. Κλαδά στο γραφείο του πρωθυπουργού προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ίδιου του γραμματέα, ο οποίος διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επικοινώνησε ο ίδιος με στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου και του ζήτησε να υπάρξει ρητή διάψευση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάτι που έγινε.

Ωστόσο, ούτε η διάψευση του κ. Κλαδά ούτε εκείνη του κ. Αντώναρου είναι ικανές για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που έχουν προκληθεί από την περίοδο της αποκάλυψης της παρέμβασης Κουκοδήμου.

Ουσιαστικά, ο χρόνος για την αποχώρηση του κ. Κλαδά από τη θέση του επικεφαλής του πρώην ΣΔΟΕ μετρά αντίστροφα από τότε και, όπως φαίνεται, είναι πλέον θέμα ημερών η αντικατάστασή του.

Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, τον οποίο ουσιαστικά κατηγορεί ο κ. Κλαδάς για το ότι δεν τον στήριξε ποτέ μέχρι τώρα, αποφεύγει να εμπλακεί στη διαδικασία και παραπέμπει στο Μέγαρο Μαξίμου για την όποια εξέλιξη.

Δυσφορία Αλογοσκούφη
Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομίας δεν κρύβει τη δυσφορία του για χειρισμούς του γραμματέα Ειδικών Ελέγχων, όπως επίσης και το γεγονός ότι η επικοινωνία τους το τελευταίο διάστημα είναι κοντά στο... μηδέν.

Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, ο κ. Κλαδάς αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν για την κυβέρνηση και ότι απλά παραμένει στη θέση του μέχρι να λυθεί (ή να ξεχαστεί) η εμπλοκή του στην υπόθεση διορισμού της Τσέκου, αλλά και το αίτημά του προς τον κ. Κουκοδήμο να παρέμβει, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από την εφημερίδα «Πρώτο θέμα».

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1619&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote