Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Στη Ρωσία ο Μπους Εκτύπωση E-mail
05.04.08
Αγκαλιές και ανέκδοτα αντάλλαξαν Πούτιν και Μπους στο Σότσι όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεταξύ τους συνάντηση. Με την άφιξη του στην περιοχή ο αμερικανός πρόεδρος έκανε μια βόλτα στο πλευρό του ρώσου ομολόγου του στο θέρετρο του Β. Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα.
Μάλιστα ο ρώσος πρόεδρος δείχνοντας στον Τζ. Μπους μια μακέτα με τις εγκαταστάσεις για τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες του 2014 που θα φιλοξενήσει στο Σότσι, είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ «Αυτό είναι το σκάφος σου» δείχνοντας ένα μικρό σκάφος, προσκαλώντας τον με αυτό τον τρόπο στους αγώνες.

Ο αμερικανός πρόεδρος θα έχει χωριστή συνάντηση με τον Ντ. Μεντβέντεφ στην οποία θα έχει την δυνατότητα να «μετρήσει» πόση επιρροή θα ασκεί ο Βλ. Πούτιν στο Κρεμλίνο από τη θέση του πρωθυπουργού.

Ο Λευκός Οίκος δεν αναμένει συμφωνία με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στον τομέα της αντιπυραυλικής άμυνας στη διάρκεια των συνομιλιών αυτού του Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Τζ. Μπους, Ντέινα Περίνο «θα έχουμε ακόμα να κάνουμε δουλειά, μετά το Σότσι».

"Κανένας δεν είπε πως τα πράγματα θα φθάσουν στο τελικό τους στάδιο, ή ότι όλος ο κόσμος θα είναι ικανοποιημένος, από το σύνολο της προετοιμασίας, επειδή ακόμα δεν αρχίσαμε, καν, να συζητούμε για τα τεχνικά δεδομένα του συστήματος αυτού", ανέφερε η ίδια. "Ομως, εκτιμούμε ότι ο διάλογός μας με την Ρωσία πηγαίνει 'προς τη σωστή κατεύθυνση' και με τη συνάντησή αυτή θα πάει κι ακόμα μακρύτερα", τόνισε.
e-tipos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1560&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote