Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Στην Οπρα ο άνδρας... έγκυος
Στην Οπρα ο άνδρας... έγκυος Εκτύπωση E-mail
03.04.08
Ο αμφίφυλος άνδρας που διατήρησε τα γυναικεία όργανα αναπαραγωγής όταν έκανε αλλαγή φύλου και τώρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της κύησης, θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Οπρα Ουίνφρεϊ, ανακοινώθηκε από την εταιρεία παραγωγής του σόου

«Είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να αποκτήσω το δικό μου βιολογικό παιδί» δηλώνει ο άνδρας από το Ορεγκον στην τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρεται σε απόσπασμα που δημοσιεύεται στο δελτίο Τύπου.

Πολλοί εξέφρασαν σκεπτικισμό, φοβούμενοι ότι η ανακοίνωση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής ανακοίνωσε ότι η Όπρα πήρε συνέντευξη από τη σύζυγό του, Νάνσι Τόμας, το γυναικολόγο τους και φίλους του ζευγαριού. Ο Μπίτι επίσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ο Μπίτι και η σύζυγός του Νάνσι αφηγούνται πώς εκείνη δεν μπορούσε να συλλάβει εξ αιτίας μιας υστερεκτομής στην οποία είχε υποβληθεί. «Εάν η Νάνσι μπορούσε να μείνει έγκυος, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» λέει ο Μπίτι.

Ο 34χρονος Μπίτι, που έχει γεννηθεί στη Χαβάη, αποκάλυψε τον αγώνα της ζωής του σε μια επιστολή που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους, The Advocate.


etipos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1549&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote