Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow WWW.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΥΛΟΣ ΜΠΟΓΙΑΣ».COM
WWW.«ΟΜΟΣΠΟΝΔΥΛΟΣ ΜΠΟΓΙΑΣ».COM Εκτύπωση E-mail
01.04.08

Του Σάκη Σερέτη 

Τελικά  η γεροντική ανία εκτός από συνηθισμένη αρρώστια που προσβάλλει τους υπέργηρους, αποδεικνύεται και παιδική ασθένεια των νεότερων που μαθητεύουν δίπλα τους, στα «εξουσιαστικά» έδρανα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης.

Δεν εξηγείτε αλλιώς το καινούργιο φιρμάνι που κατάφεραν και  ψήφισαν οι αυτοδιόριστοι της Ομοσπονδίας, παραμονές της Εθνικής μας παρέλασης, δείχνοντας ότι πρωτεύον ζήτημα για αυτούς είναι το ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών ,με εκπρόσωπους του τύπου που είχαν το θάρρος να καυτηριάσουν την αλαζονική τους συμπεριφορά.

Εξακριβωμένες πληροφορίες επιβεβαιώνουν, ότι οι αυτοδιόριστοι θα εξαγγείλουν ένα νέο μανιφέστο εναντίον όσων δημοσιογράφων δεν υποστηρίζουν τα καμώματα τους (αφού δεν μπορούν όλους να τους δελεάσουν με σχέση εργασίας) και θα απαγορεύσουν την είσοδο τους στο κτήριο της Ομοσπονδίας, αποκλείοντας τους παράλληλα από κάθε είδους ενημέρωση.

Έτσι με τον τρόπο αυτό, οι πρώτοι διδάξαντες την παρανομία και την αλαζονική συμπεριφορά, βρήκαν μια καλή ευκαιρία να βάλουν κανόνες συμπεριφοράς, περιορίζοντας ταυτόχρονα και την εποικοδομητική κριτική που τους ασκείτε, όσον αφορά στα αμέτρητα «κατορθώματα» τους.

Φόρεσαν λοιπόν την τήβεννο- κουκούλα του δικαστή και ετοιμάζονται να βάλουν φρένο στα άπλυτα τους, τα οποία όμως  εξακολουθούν να βγαίνουν στην φόρα με αμείωτη ένταση, κατακερματίζοντας το δήθεν κύρος τους.

Η ιστορία  επαναλαμβάνεται δυστυχώς με άλλους πρωταγωνιστές σε αυτή την φάση και μετατρέπεται σε κωμωδία  που γελοιοποιείται, αποδεικνύοντας τον αυταρχικό τρόπο που σκέπτονται, όπως επίσης και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι καρεκλοκένταυροι την ελεύθερη έκφραση.

Μπορούν αν θέλουν οι δημιουργοί αυτού του μανιφέστου να πλασάρονται όπως θέλουν!!!!

Μπορούν ακόμα να μεταβληθούν και σε τετράποδα  με παχύ τρίχωμα, ουρά και κολάρο και πολύ περισσότερο, μπορούν να γαυγίζουν όσο θέλουν, κανείς δεν θα λυσσάξει…

Το ανησυχητικό της υπόθεσης, είναι η αναζήτηση του περιβόητου μπόγια, που θέλει να φιμώνει κατ’ επιλογή αυτούς που δεν μπερδεύουν τις αλήθειες με τα ψέματα και δεν αντέχουν τις δύσοσμες αναθυμιάσεις που ξεπηδούν ανεξέλεγκτα από την καμινάδα των αυτοδιόριστων.

Η στοχοποίηση και οι βολές εναντίον των επικριτών τους, μόνο για επικοινωνιακούς και πρόσκαιρους λόγους προσφέρονται, όμως αυτή η ξαφνική μετάλλαξη τους σε εισαγγελείς, σίγουρα υπονομεύει την σημασία της ενημέρωσης.   

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1541&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 01.04.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Ποιά είναι η γνώμη σας για το δικαίωμα ψήφου των αποδήμων Ελλήνων