Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Συνάντηση Μπράουν - Μπους στις 17 Απριλίου για Ιράκ και Αφγανιστάν
Συνάντηση Μπράουν - Μπους στις 17 Απριλίου για Ιράκ και Αφγανιστάν Εκτύπωση E-mail
28.03.08

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν θα γίνει δεκτός από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους στις 17 Απριλίου για συνομιλίες που θα αφορούν κυρίως το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν «τους κοινούς στόχους τους να προωθήσουν την ελευθερία και να ενισχύσουν την ασφάλεια και τη δημοκρατία» στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, «να αυξήσουν τη διεθνή πίεση επί του Ιράν» για να το εμποδίσουν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και να ενισχύσουν «τη μάχη εναντίον της διεθνούς τρομοκρατίας», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η Ντάουνινγκ Στριτ είχε ήδη ανακοινώσει την επίσκεψη αυτή στις ΗΠΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 ως τις 20 Απριλίου.

Θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Εργατικού ηγέτη στις ΗΠΑ αφότου ανέλαβε πρωθυπουργός, τον Ιούνιο, αντικαθιστώντας τον Τόνι Μπλερ. Ο Μπράουν είχε ήδη μεταβεί στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2007 για συζητήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους στην κατοικία στο Καμπ Ντέιβιντ και για μια ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1520&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote