Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ
ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Εκτύπωση E-mail
24.03.08

Του Σάκη Σερέτη 

Επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που θέλει τους Έλληνες να εμφανίζονται την τελευταία στιγμή για άλλη μια φορά, η πανομογενειακή συγκέντρωση της Πέμπτης 20 Μαρτίου,  ευτύχησε να πραγματοποιηθεί στην  κατάμεστη από Ομογενείς  αίθουσα του Σταθάκειου κέντρου, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στους διοργανωτές της φετινής παρέλασης.

Αρκετοί Ομογενείς έδωσαν το παρών σε αυτή την συγκέντρωση αποδεικνύοντας ότι η παρέλαση είναι υπόθεση όλων μας  και σε αυτήν την προσπάθεια, παραμερίζονται οι προσωπικές διαφορές και  γενικά ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά προς την επιτυχία αυτού του σκοπού.

Την έμπρακτη υποστήριξή τους για μια επιτυχημένη παρέλαση έδειξαν με την παρουσία τους οι κκ.Σταθάκος και Σ.Βαχαβιόλος,οι οποίοι εδωσαν αντιστοίχως $3.000και $2.500 για το ταμείο της παρέλασης

O κ.Β.Σταθάκος επισημαίνοντας τις ανιστόρητες διεκδικήσεις των Σκοπιανών στο θέμα της ονομασίας  τους, ζήτησε από την Ομοσπονδία να  προβάλλει τις Ελληνικές θέσεις με τον καλύτερο τρόπο και παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς τους Ομογενείς να κατακλύσουν την 5η λεωφόρο την Κυριακή 6 Απριλίου ώστε όλοι μαζί να διατρανώσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Στην ανυπαρξία του Ελληνικού λόμπυ αναφέρθηκε ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής παρέλασης κ.Σ.Βαχαβιόλος και εκφράζοντας την ανησυχία του για τις διεκδικήσεις των Σκοπίων, τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα λόμπυ από Έλληνες Ομογενείς που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Μέχρι στιγμής τα άρματα που έχουν δηλωθεί για την παρέλαση ανέρχονται σε 39,ενώ για εφέτος, το άγημα των Ευζώνων θα πραγματοποιήσει επίδειξη παραδοσιακών χορών, το βράδυ της Παρασκευής 4 Απριλίου, στην χοροεσπερίδα που θα γίνει στο “Terrace  on the park».

Τον στόχο των $100.000 για την εκδήλωση του Χίλτον επεσήμανε  ο κ.Φ.Κρίστοφερ ,ο οποίος  ενημερώνοντας τους παρισταμένους  τόνισε, ότι χρειάζονται  ακόμα 13 χορηγοί των $5.000,καθώς μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί  μόνον $35.000,ενώ το εισιτήριο για αυτή την βραδιά ανέρχεται στο ποσόν των $150 το άτομο.

Όπως γίνεται  τα τελευταία 4χρόνια  έτσι και εφέτος ο ραδιοφωνικός σταθμός HELLAS FM θα πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς και πάλι, ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του ταμείου της παρέλασης. Η οικονομική ενημέρωση για τα έσοδα του εορταστικού λευκώματος που δόθηκε από τον κ.Δημητρίου, παρουσιάζει μέχρι στιγμής το ποσόν των $14.700 να έχει εισπραχθεί ενώ αναμένονται και άλλες συμμετοχές.

Η Κ.Ελένη Ψαρρά υπεύθυνη του λαχείου ανέφερε, ότι μέχρι στιγμής έχουν δοθεί προς πώληση 2.500 λαχεία από τις 5.000 που έχουν τυπωθεί, ενώ υπενθύμισε ότι το 10% θα διατεθεί προς ενίσχυση των πυροπαθών στην Ελλάδα.

Οσον αφορά  στην εκλογή της Μις Ανεξαρτησίας 2008,ο διαγωνισμός θα γίνει την Κυριακή 23 Μαρτίου στο Σταθάκειο κέντρο και θα αρχίσει στις 3.30 το μεσημέρι, με την συμμετοχή 16 υποψηφίων.

Κατά την διάρκεια της επόμενης Πανομογενειακής (27 Μαρτίου) θα ανακοινωθούν από την επιτροπή Εθνικών θεμάτων τα συνθήματα που θα εκφωνηθούν την ημέρα της παρέλασης. 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1498&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 24.03.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote