Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ arrow 'Πρωταθλητές' στον έρωτα οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα εταιρείας προφυλακτικών.
'Πρωταθλητές' στον έρωτα οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα εταιρείας προφυλακτικών. Εκτύπωση E-mail
27.04.07
Μόνο το 44% των ανθρώπων είναι ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη μέσω του διαδικτύου από την εταιρεία προφυλακτικών Durex.

Η ερωτική ικανοποίηση παγκοσμίως μπορεί να περιγραφεί ως μέτρια. Μόνο το 44% δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι και τα ποσοστά είναι παρόμοια, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες", ανακοίνωσε η εταιρεία κατά την παρουσίαση της έρευνας στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 άτομα από κάθε χώρα.

Ο δείκτης ικανοποίησης αυξάνει μαζί με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών -- οι πιο "δραστήριοι" παγκοσμίως θεωρούνται οι Έλληνες με 164 επαφές ετησίως κατά μέσο όρο και ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι (145), οι Ρώσοι και οι Πολωνοί (143). Οι Ιταλοί με 121 επαφές και οι Γάλλοι με 120 απέχουν πολύ από την κορυφή ενώ στο τέλος του καταλόγου φιγουράρουν οι Ιάπωνες με μόλις 48 σεξουαλικές επαφές, οι Κινέζοι του Χονγκ Κονγκ με 82, οι Νιγηριανοί με 84 και οι Αμερικανοί με 85. Οι Νιγηριανοί μπορεί να μην κάνουν συχνά σεξ, όμως η ερωτική τους επαφή διαρκεί περισσότερο από όλων των άλλων: 24 λεπτά, όταν ο μέσος όρος είναι τα 18. Στο άλλο άκρο, οι Ινδοί αφιερώνουν μόλις 13 λεπτά στον έρωτα. Στο ερώτημα αν το σεξ είναι σημαντικό, οκτώ στους δέκα Έλληνες απαντούν "ναι" και ακολουθούν οι Πολωνοί (79%) και οι Βραζιλιάνοι (επίσης 79%). Για τους Ταϊλανδούς (39%) και τους Ιάπωνες (38%) το σεξ μοιάζει μάλλον αδιάφορο... ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ  
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=27

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote