Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Ροζ» παραδοχή από το νέο Κυβερνήτη της Ν. Υόρκης
«Ροζ» παραδοχή από το νέο Κυβερνήτη της Ν. Υόρκης Εκτύπωση E-mail
19.03.08
Ο νέος κυβερνήτης της Νέας Υόρκης που ανέλαβε την εξουσία μετά από την παραίτηση του προκατόχου του εξαιτίας ενός ερωτικού σκανδάλου παραδέχεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Daily News της Νέας Υόρκης ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις πριν από χρόνια. 

Ο Ντέιβιντ Πάτερσον,53 ετών,ο πρώην αναπληρωτής κυβερνήτης που ορκίστηκε σε αντικατάσταση του Ελιοτ Σπίτσερ,σήμερα Δευτέρα,αναφέρει ότι συμφώνησε να ομιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον συζυγικό του βίο σε απάντηση στις φήμες σχετικά με την ιδιωτική του ζωή που κυκλοφορούσαν μεταξύ δημοσιογράφων στην πρωτεύουσα της πολιτείας ,το Ολμπανι.

Διέψευσε παράλληλα με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει εξώγαμο τέκνο. 

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει επίσης ότι πρέπει να γίνει εξοχυνιστική έρευνα για κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους σχετικά με τον ιδιωτικό τους βίο ιδιαίτερα μετά την παραίτηση του Σπίτσερ που ακολούθησε δημοσίευμα των New York Times για διενέργεια έρευνας σε βάρος του εξαιτίας κατηγοριών ότι πατρονάριζε δίκτυο πορνείας. 

Η Μισέλ Πάτερσον,46 ετών,η οποία παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της στην εφημερίδα,ανέφερε ότι "όπως συμβαίνει στους περισσότερους γάμους αντιμετωπίσαμε ορισμένες δύσκολες περιόδους.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι τα παιδιά μας να βλέπουν να τις ξεπερνάμε". 

Σύμφωνα με την Daily News,ο κυβερνήτης διατηρούσε μία σχέση με γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά,για δύο με τρία χρόνια μέχρι το 2001 και ορισμένες φορές διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στο Απερ Ουέστ Σάϊντ του Μανχάταν.

Για την υπόθεση της συζύγου του Μισέλ η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες. Το γραφείο Τύπου του κυβερνήτη δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας.   

ΑΠΕ - ΜΠΕ  

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1466&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 19.03.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote