Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος, είναι σύμβολο
Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος, είναι σύμβολο Εκτύπωση E-mail
01.05.22

Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος, είναι σύμβολοΌλοι μαζί!
Αξίζει ο κόπος!
Χαλάλι του!
Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον Στάσση πάνω απ’ την Ελλάδα.
Γιατί ο Στάσσης είναι το success story του φιλελεδισμού.
Και αξίζει να διαφυλαχθεί, να ενισχυθεί, να γιγαντωθεί.

800 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής εγώ, 1000 εσύ, 1500 ο άλλος, δεν πειράζει, δεν είναι τίποτα μπροστά στην ανάγκη να κρατήσουμε ψηλά τον μισθό του γαλάζιου σωτήρα της ΔΕΗ.

Κι αν πληρώνεις το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη; Σάμπως θα το μάθεις; Βγήκαν τα πληρωμένα site χθες και σου είπαν: Ορίστε! Πληρώνουμε πιο φτηνά το ρεύμα από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με στοιχεία του 2021! Με στοιχεία πριν από το ράλι των τιμών και τη ρήτρα Μητσοτάκη. Λαθροχειρία του αισχίστου είδους. Δημοσίευμα δοσμένο κατευθείαν από το Μαξίμου. Κι αν υποτιμάει τη νοημοσύνη σου, τι σημασία έχει;

Τι σημασία έχει η νοημοσύνη σου μπροστά στην ανάγκη. Ανάγκη να σταθεί όρθιος ο Στάσσης. Ομπρός, παιδιά, και δε βολεί μοναχός του ν’ ανέβει ο Στάσσης.
Έχει έξοδα ο άνθρωπος. Δεν είναι μόνο η φαραωνική βίλα που έχει να αποπερατώσει στην Τζιά. Είναι και το ότι άφησε πιο καλοπληρωμένη (λένε τα παπαγαλάκια) δουλειά για να έρθει στη ΔΕΗ και να παίρνει 365 ψωροχιλιάρικα. Επειδή την πονάει τη χώρα και η χώρα τον χρειάζεται. Επειδή είναι πατριώτης θυσιάστηκε.

Κι ενώ ο Στάσσης θυσιάζεται καθημερινά, εσείς σκέφτεστε κάτι ανόητα πράγματα μικρά. Μίζεροι. Γκρινιάρηδες, επειδή σας ζήτησε η πατρίδα να πληρώσετε μερικές εκατοντάδες ευρώ παραπάνω για τη τιμή του golden, του boy, του εθνικού μας καμαριού.

Ο Στάσσης δεν είναι άνθρωπος. Είναι σύμβολο. Σύμβολο μίας πολιτικής ηθικής που θέλει εσένα να πληρώνεις λογαριασμό μεγαλύτερο από τον μισθό σου προκειμένου οι Ημέτεροι να αμείβονται με 1000 ευρώ τη μέρα, με 365.000 ευρώ τον χρόνο.
Σύμβολο παρτακισμού, σταρχιδισμού. Σύμβολο Μητσοτακισμού.

Κι αν του βάλεις και ένα χρυσό κλειδί στο χέρι, ο Στάσσης γίνεται το απόλυτο σύμβολο του σε ποιους παραδώσατε άκριτα τα κλειδιά της χώρας.
 documentonews.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14374&Itemid=39

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote