Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν» επαναλαμβάνει ο Μπάιντεν – «Ανεπαρκείς» οι κυρώσεις λέει ο Ζελένσκι
«Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν» επαναλαμβάνει ο Μπάιντεν – «Ανεπαρκείς» οι κυρώσεις λέει ο Ζελένσκι Εκτύπωση E-mail
05.04.22

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χαρακτήρισε εκ νέου σήμερα τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν «εγκληματία πολέμου», λέγοντας ότι οι αναφορές για βάναυσες εκτελέσεις αμάχων πολιτών στην πόλη Μπούτσα είναι «βίαιες» και «εξωφρενικές».

«Μπορεί να θυμάστε ότι επικρίθηκα επειδή αποκάλεσα τον Πούτιν εγκληματία πολέμου», είπε ο Μπάιντεν στο πλαίσιο δηλώσεών του στους δημοσιογράφους. «Λοιπόν, για την αλήθεια των πραγμάτων, είδατε τι συνέβη στη Μπούτσα.

Αυτό δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό μου, πρόκειται για είναι εγκληματία πολέμου».
«Αυτός ο τύπος είναι βάναυσος και αυτό που συμβαίνει στην Μπούτσα είναι εξωφρενικό και το έχουν δει όλοι», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας πως πρόκειται να ζητήσει την επιβολή επιπλέον κυρώσεων κατά της Ρωσίας με αφορμή πάντα τις πληροφορίες γύρω από τη σφαγή στη Μπούτσα της Ουκρανίας.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «ανεπαρκείς» οποιεσδήποτε κυρώσεις της Δύσης, τονίζοντας πως «δεν πρόκειται να αναχαιτίσουν τις ρωσικές βιαιότητες».
Ο ίδιος χθες δεν δίστασε να απευθύνει ύβρεις κατα των Ρώσων στρατιωτών με ανάρτησή του στο Telegram, αποκαλώντας τους μεταξύ άλλων «δολοφόνους» και «χασάπηδες».

documentonews.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14359&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote