«Θεοδωρικάκοι» υπάρχουν πολλοί Εκτύπωση E-mail
27.03.22

 Η κυβέρνηση επιμένει στα επικοινωνιακά σόου. Ακόμη και έπειτα από όσα τραγικά ακολούθησαν τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού. Κούφιες δηλώσεις, εξαγγελίες της πλάκας, χιλιοπαιγμένη επανάληψη περί καταπολέμησης της οπαδικής βίας και αυστηροποίησης των ποινών στους δράστες και πολλά ακόμη άσφαιρα, προκειμένου να πείσει τους… νοικοκυραίους ψηφοφόρους της να νιώθουν ασφαλείς μέσα κι έξω από τα γήπεδα. 


 Και από τη μέρα που εξήγγειλαν τα νέα- παμπάλαια μέτρα περί οπαδικής βίας οι χούλιγκαν ξεσαλώνουν. Μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στους δρόμους, με τις συμμορίες οργανωμένων οπαδών να σκορπούν απτόητες τον τρόμο, θα σας πείσει για την… αποτελεσματικότητα των νέων-παμπάλαιων μέτρων.


Και για να καταλάβουμε όλοι πόσο σοβαρά παίρνουν τους κυβερνώντες οι χούλιγκαν, αρκεί που τους βλέπουμε με κάθε ευκαιρία να διαλαλούν μέσω πανό που υψώνουν στα γήπεδα τη συμπαράστασή τους σε δολοφόνους ομοϊδεάτες τους, σε τραμπούκους και σε κάθε κατακάθι της κοινωνίας που έτυχε να συλληφθεί από την αστυνομία του νέου Χρυσοχοΐδη Τάκη Θεοδωρικάκου. Ο οποίος υπουργός Προστασίας του Πολίτη (;) καμαρώνει για τα πεπραγμένα της ΕΛΑΣ τη στιγμή που καθημερινά αγέλες οπαδών δέρνουν αθώους πολίτες με σύνθημα «τι ομάδα είσαι;». 


Μόλις στην αρχή της περασμένης εβδομάδας ομάδα πέντε έως δέκα ατόμων έστησε ενέδρα στο πούλμαν της ομάδας Κ17 του Αρη στο Πήλιο (!) πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Οι χούλιγκαν έκαναν το κομμάτι τους, πιάνοντας πάλι την αστυνομία στον ύπνο. Αλλά ο Θεοδωρικάκος με τον (άεργο) Λευτέρη Αυγενάκη επιμένουν ότι θα βάλουν φρένο στην οπαδική βία. Και, δυστυχώς, σαν αυτούς υπάρχουν πολλοί…


Documentonews.gr

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14349&Itemid=99999999

 
< Προηγ.   Επόμ. >