Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Αβραμόπουλος: Tι ζητά ο κ. Τσίπρας από τον κ. Πρωθυπουργό;
Αβραμόπουλος: Tι ζητά ο κ. Τσίπρας από τον κ. Πρωθυπουργό; Εκτύπωση E-mail
13.02.22


 

Με δήλωση απαντά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

 

«Με τη σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του αποδεικνύουν ότι επιχειρούν να καθοδηγήσουν, να ελέγξουν και να υπαγορεύσουν στη Δικαιοσύνη τις επιδιώξεις τους εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων και δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι η εποχή αυτή έχει λήξει οριστικά με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού», αναφέρει.

 


 


«Είναι όμως άξιο επισήμανσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

και προσωπικά ο Πρόεδρος του αναγορεύονται ως υπερασπιστές των κατηγορουμένων Τουλουπάκη-Βαξεβάνη και λοιπών, τη στιγμή που αυτοί καλούνται να απολογηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τη διάπραξη βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων. Φοβούνται άραγε κι άλλες αποκαλύψεις;», συνεχίζει.

 


 


«Όσον με αφορά από την αρχή σεβάστηκα, σέβομαι κι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για περισσότερο από 8 χρόνια έλεγξε εξονυχιστικά όλες τις συγκεκριμένες υποθέσεις που είχαν να κάνουν με τις συκοφαντίες ανώνυμων κουκουλοφόρων και τις έθεσε 2 φορές ομόφωνα στο αρχείο

και συνεπώς δεν πρόκειται να ανοίξω κανέναν διάλογο με εκείνους που κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη για σύσταση συμμορίας», αναφέρει.

 


«Τον λόγο γι’ αυτούς έχει πλέον η Δικαιοσύνη και μόνο. Τίθεται όμως το ερώτημα, τι ζητά ο κ. Τσίπρας από τον κ. Πρωθυπουργό; Να παρέμβει στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να υπαγορεύσει τις αποφάσεις της όπως έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει.

 

topontiki.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14311&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 13.02.22 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote