Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Μαίνεται ο πόλεμος για το φιάσκο στην Αττική Οδό
Μαίνεται ο πόλεμος για το φιάσκο στην Αττική Οδό Εκτύπωση E-mail
28.01.22

Εμμένουν στις θέσεις τους «Η ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.» για λάθος χειρισμούς και καθυστερημένες αντιδράσεις του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας την 24η Ιανουαρίου, ημέρα που η κακοκαιρία «Ελπίδα» σάρωσε την Αττική με το πέρασμά της.

Σύμφωνα με διαρροές στον Τύπο, υπάρχει μαγνητοσκοπημένο υλικό από την τηλεδιάσκεψη της «Αττικής Οδού» με την Πολιτική Προστασία που επιβεβαιώνει τα όσα κατήγγειλε χθες η κοινοπραξία για για τις συσκέψεις του συντονιστικού και τις ολιγωρίες του υπουργείου.


Κύκλοι της εταιρείας σημειώνουν μάλιστα, σε ότι αφορά στη διαχείριση της κρίσης, ότι στο κέντρο επιχειρήσεων της Αττικής Οδού ήταν διαρκώς παρών ο επικεφαλής Τροχαίας του Αυτοκινητόδρομου, ο οποίος νομιμοποιούνταν να προβεί στις δέουσες κινήσεις και αποφάσεις.


Θυμίζουμε πως στη χθεσινή ανακοίνωσή της η εταιρεία υποστηρίζει ότι στις δύο συσκέψεις που προηγήθηκαν της κακοκαιρίας, τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι παραχωρησιούχοι, είχαν κάνει σύσταση να απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών και βαρέων οχημάτων ήδη από το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, αναφέρει ότι τόνισαν μέχρι και την ανάγκη για κλείσιμο των σχολικών μονάδων.


Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι οι «Αττικές Διαδρομές» ζήτησαν προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας και ότι σε αυτό συμφώνησαν όλοι οι εκπρόσωποι αυτοκινητοδρόμων.


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14291&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 07.02.22 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote