Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Συναγερμός στο Χίθροου Εκτύπωση E-mail
14.03.08
Ένας άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη επειδή έτρεχε σε έναν διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Χήθροου κρατώντας μια τσάντα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι γύρω στις 14.05 (τοπική ώρα) ένας άνδρας εντοπίστηκε να τρέχει στον βόρειο διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου του Χήθροου. Συνελήφθη από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να πει αν το επεισόδιο έχει κάποια σχέση με την τρομοκρατία.

"Η τσάντα που κρατούσε κατασχέθηκε και προφανώς θα εξετασθεί", πρόσθεσε.

Σε φωτογραφίες που μεταδόθηκαν από το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC φαίνονται αρκετά οχήματα της ασφάλειας του αεροδρομίου με αναμμένα τα φώτα να είναι σταματημένα πάνω στον διάδρομο προσγείωσης.

Ο ρεπόρτερ του BBC Ben Ando, είπε ότι είδε οπλισμένους αστυνομικούς να περικυκλώνουν τον άνδρα και να ελέγχουν με σκυλιά της το περιεχόμενο της τσάντας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Metropolitan δήλωσε ότι ο άνδρας συνελήφθη και η τσάντα ελέγχεται.

Ο εκπρόσωπος του Heathrow δήλωσε ότι καλό θα ήταν να επικοινωνούν με το αεροδρόμιο για ενημέρωση τους σχετικά με τις ακυρώσεις και τις καθυστερήσεις των πτήσεων.

Δήλωσε, ότι η βόρεια θήρα χρησιμοποιείται περιστασιακά, όσο οι αστυνομικοί επιβλέπουν την περιοχή, ενώ η νότια θήρα λειτουργεί κανονικά. Επιπλέον, κάποιες προγραμματισμένες πτήσεις των British Airways πιθανότατα θα ακυρωθούν.

Τέλος , να σημειωθεί ότι η ζώνη ασφαλείας χτυπήθηκε μία μέρα πριν τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας από τη βασίλισσα.


e-tipos
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1429&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote