Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ετοιμος να καταθέσει ο πρώην γ.γ. Εκτύπωση E-mail
11.03.08
Στην πιο κρίσιμη φάση της εισέρχεται την εβδομάδα αυτή η διερεύνηση της υπόθεσης Ζαχόπουλου μετά την απόφαση του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού να καταθέσει και να ρίξει φως σε όλα τα σκοτεινά σημεία. Την προηγούμενη Πέμπτη ο κ. Ζαχόπουλος ειδοποίησε τον δικηγόρο του, Αλ. Λυκουρέζο ότι τίθεται στη διάθεση του δεύτερου ειδικού ανακριτή, Δ. Οικονόμου. Παράλληλα, ένα ακόμη πρόσωπο - κλειδί στο σκάνδαλο είναι ο δικηγόρος, Χρ. Νικολουτσόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα δικαστήρια, πήρε τη δικογραφία, προκειμένου να ενημερωθεί και την Παρασκευή καλείται να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Ωστόσο, ο χρόνος που θα ληφθούν οι δύο καταθέσεις βρίσκεται στον αέρα και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας τόσο του κ. Ζαχόπουλου όσο και του εργατολόγου.

Επιθυμεί...
Ο Αλ. Λυκουρέζος δήλωσε ότι ο πρώην γενικός γραμματέας έχει αναρρώσει σε μεγάλο βαθμό και του δήλωσε ότι επιθυμεί να παρασταθεί ως πολιτικός ενάγων στην υπόθεση κατά όσων προσώπων προκύπτουν από την ανάκριση, καθώς και να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του.

Πλέον, η ημερομηνία στην οποία θα καταθέσει ο κ. Ζαχόπουλος, θα οριστεί από τις δικαστικές αρχές και εφόσον σήμερα το ιατρικό συμβούλιο στον Ευαγγελισμό ανάψει το πράσινο φως ώστε ο ανακριτής να πάει στο νοσοκομείο και να μιλήσει με το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης. Οπως πιθανολογείται, η κατάθεση θα γίνει την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ο Χρ. Ζαχόπουλος αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατ αρχάς αν έχει πέσει θύμα εκβιασμού, από ποιους και με τι υλικό τον εκβίαζαν καθώς και τι του ζητούσαν ως αντάλλαγμα. Αναμένεται να «κάψει» την 35χρονη Εύη Τσέκου ενώ κρίσιμο είναι αν θα αποκαλύψει και ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην προσπάθεια εκβιασμού του που τον οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

imerisia

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1418&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote