Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ο Δημήτρης Οικονόμου λέει «συκοφάντη» τη Ραλλία Χρηστίδου
Ο Δημήτρης Οικονόμου λέει «συκοφάντη» τη Ραλλία Χρηστίδου Εκτύπωση E-mail
08.09.21

Αφορμή για την κόντρα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ και της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, ένα πρωινό σχόλιο του πρώτου στον ΣΚΑΪ για τους αντιεμβολιαστές.
Εγραψε η Ραλλία Χρηστίδου στο Twitter: «Ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου το πρωί ότι έξω από το Υπ. Υγείας μαζί με τον Π. Πολάκη ήταν κ άλλοι βουλευτές αντιεμβολιαστές όπως η Ραλλία Χρηστίδου.

 

Είμαι και πλήρως εμβολιασμένη απ' τον Ιούνιο και κατά των απολύσεων λόγω υποχρεωτικότητας στους εμβολιασμούς  Μόνιμη διαστρέβλωση λόγω... Πέτσα;».

Και απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου: «Καλό θα είναι πάντως η Ραλλία Χρηστίδου να αποδείξετε τα περί λίστας Πέτσα αλλιώς είστε κανονική συκοφάντης και θα πρέπει να λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Επίσης σας ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν απολύσεις αλλά αναστολές όπως προβλέπει ο νόμος».


Να σημειώσουμε πως τα χρήματα της λίστας Πέτσα δεν πήγαν σε δημοσιογράφους αλλά σε ΜΜΕ. Με τη μερίδα του λέοντος να κατευθύνεται σε ΜΜΕ που υποστηρίζουν την κυβέρνηση. Σε ΜΜΕ με δημοσιογράφους που, ως επί το πλείστον, υποστηρίζουν την κυβέρνηση.

Ατυχία πάντως για τον Δημήτρη Οικονόμου του ΣΚΑΪ να έχει το ίδιο επώνυμο με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου. Πολλοί μπερδεύονται με αυτό.


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14170&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote