Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Η σιωπή δείχνει ενοχή Εκτύπωση E-mail
14.07.21

Η σιωπή δείχνει ενοχή Καλώς ή κακώς, καλώς δηλαδή, είχαμε μία αποκάλυψη από μία εφημερίδα την προηγούμενη Κυριακή. Η αποκάλυψη του Documento για τις ψευδείς δηλώσεις πόθεν έσχες που καταθέτει ο πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

Ήταν μία εταιρία στη Γαλλία, η σύζυγος του πρωθυπουργού δήλωσε το 2016 πως αποχώρησε από αυτήν μεταβιβάζοντας τις μετοχές της, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα που δημοσιεύει πειστήρια από το Γαλλικό ΓΕΜΗ, έλεγε ψέματα. Εξ ου και το ψευδές πόθεν έσχες.


Βγαίνει λοιπόν το δημοσίευμα την Κυριακή και ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία, δεν λένε λέξη. Μόνο μία άσχετη ανακοίνωση την Κυριακή το απόγευμα χωρίς να μπαίνουν στην ουσία.

Είναι δυνατόν να κατηγορείται ο πρωθυπουργός για κάτι τόσο σοβαρό και να σιωπά; Να μην αντικρούει τις κατηγορίες, να μη δηλώνει πως είναι συκοφαντικό το δημοσίευμα, να μην δίνει εξηγήσεις; Γράφει αλήθεια ή ψέματα το Documento; Δεν θα απαντήσουν ποτέ από την κυβέρνηση;


Η σιωπή δείχνει ενοχή σε πολλές περιπτώσεις. Πληροφορίες θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για το ζήτημα.

Αμιγώς δημοσιογραφικά πάντως με εκπλήσσει η ιστορία: μία κυριακάτικη εφημερίδα κατηγορεί τον πρωθυπουργό για κάτι σοβαρό και τα περισσότερα ΜΜΕ-στρουθοκάμηλοι χώνουν το κεφάλι τους στην άμμο. Πιάνουμε πάτο συνάδελφοι.


Το σκέφτεστε να είχε συμβεί με τον Αλέξη Τσίπρα κάτι τέτοιο; 


www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14142&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote