Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Με σκάφος του Λιμενικού διακοπάρει ο πρωθυπουργός μας Εκτύπωση E-mail
07.07.21

Με σκάφος του Λιμενικού διακοπάρει ο πρωθυπουργός μας Ψάχναμε να βρούμε με ποιον τρόπο μετακινήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για την Αντίπαρο προκειμένου να παραβρεθούν σε ιδιωτικό δείπνο με ξένους celebrities.

Τελικά μάθαμε: δέσμευσαν σκάφος του Λιμενικού! Και το ιδιωτικό δείπνο του πρωθυπουργικού ζεύγους δεν ήταν στην Αντίπαρο, αλλά απέναντι, στο νησάκι Δεσποτικό. Σε μία έρημη παραλία.


Το περιέγραφε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντάς μας πόσο ωραία πέρασαν όλοι τους μια και είχαν και ιδιωτικό κέτερινγκ από ρεστοράν της Αντιπάρου με φοβερό μενού.

Ναι, δέσμευσαν σκάφος του Λιμενικού για έξι ώρες προκειμένου ο πρωθυπουργός να περάσει όμορφα και ανέμελα σε μία έρημη παραλία. Το σκέφτεστε να το είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τι θα έλεγαν και τι θα λέγαμε κι εμείς; Να μετέτρεπε το Λιμενικό σε προσωπικό του ταξί για να κάνει διακοπές;


Κι εδώ αφήνουμε την πολιτική και περνάμε στη δημοσιογραφία.

Ερχεται ο Γιώργος Παπαχρήστος στα σημερινά ΝΕΑ και βάζει τα πράγματα σε τάξη. Τι, δηλαδή; Επικρίνει τον πρωθυπουργό που διακόπαρε με σκάφος του Λιμενικού. Οχι βέβαια. Επικρίνει εμάς τους μίζερους που ασχολούμαστε με αυτό.


Ιδού:

Δίπλα στο «πώς πήγε Αντίπαρο ο Πρωθυπουργός» κόλλησαν και ερωτήματα σοβαρά, ικανά να προκαλέσουν τρομερή αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό, ερωτήματα του είδους «πήγε με ελικόπτερο;» ή «πήγε με σκάφος;». Τουτέστιν, άκου εσύ, λαέ βασανισμένε, το μείζον αυτήν την ώρα για τη χώρα είναι αυτό: το πώς μετακινήθηκε ο Κυριάκος από την Τήνο για να διανύσει τα 30 μίλια ως την Αντίπαρο!

Είναι ο ίδιος ο Γιώργος Παπαχρήστος που έγραφε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε την Παρασκευή το απόγευμα από την Κεφαλονιά με ιδιωτικό σκάφος για μυστική κρουαζιέρα, όταν ο τότε πρωθυπουργός επέστρεφε στην Αθήνα με το αεροπλάνο της γραμμής, το ίδιο βράδυ. Τότε τον ενοχλούσαν οι διακοπές του πρωθυπουργού και ασχολήθηκε, τώρα τον ενοχλούν αυτοί που ασχολούνται με τις διακοπές του πρωθυπουργού.


Αλλά δεν είναι ο κάθε Παπαχρήστος το θέμα μας, έτυχε να τον αναφέρω σήμερα μια και το(ν) διάβασα στα ΝΕΑ γελώντας για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά στα κείμενά του.

Το θέμα μας είναι οι διακοπές ενός πολιτικού με σκάφη του Λιμενικού και η ασυλία που συνεχίζουν να προσφέρουν τα ΜΜΕ στην κυβέρνηση. Μόνο τα ξένα ΜΜΕ επικρίνουν τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς (Berliner Zeitung, Handelsblatt, Spiegel, Liberation, Guardian, Corriere della Sera κ.ά.), τα δικά μας κανάλια τους υμνούν.



www.efsyn.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14135&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote