Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Οι «μαφιόζοι» του ΣΚΑΙ και της Σ. Νικολάου Εκτύπωση E-mail
30.06.21

Οι «μαφιόζοι» του ΣΚΑΙ και της Σ. Νικολάου Συνεχίζονται τα συνειδητά ψέματα και από την αρμόδια Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής που όφειλε να γνωρίζει, πέρα από τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων, ότι οι πρόσκαιρες καθείρξεις δεν αθροίζονται.

 

Αυτό διδάσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής κι αν δεν το ξέρει αναρωτιέται κανείς, πώς πήρε πτυχίο η Σ. Νικολάου; Προφανώς και το ξέρει, αλλά προτίμησε να ταυτιστεί ξανά με την άθλια προπαγάνδα του ΣΚΑΙ για τον «μαφιόζο» που είχε καταδικαστεί σε 108 χρόνια φυλακή αλλά εξέτισε μόλις 8 χρόνια και δήθεν βγήκε με τον Νόμο Παρασκευόπουλου.


Όλοι οι κώδικες, οι πρώην και οι νυν, αναφέρονται σε «συνολική ποινή» που δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τα 25 χρόνια (με τον παλιό ΠΚ) ή τα 20 (με το νέο ΠΚ). Το ακόμα χυδαιότερο ψέμα είναι ότι κανένας Νόμος Παρασκευόπουλου, αλλά ο ο Νόμος 2408 του 1996 προέβλεπε ότι ένας κρατούμενος είχε δικαίωμα υφ' όρων απόλυσης όταν είχε εκτίσει το 1/3 της ποινής, δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση 8 χρόνια. 


Το ερώτημα όμως, πέρα από τις νομικές γνώσεις της κας Νικολάου, είναι πόσοι εγκληματίες παντός είδους και πώς ακριβώς, πήραν αναστολές πριν ακόμα διαβούν το κατώφλι της φυλακής ή αποφυλακίστηκαν πολύ πριν εκτίσουν έστω ένα μίνιμουμ ποινής;

Σε αυτό το ερώτημα θα ήταν χρήσιμο να απαντήσει η κα Νικολάου και ο κυβερνητικός ΣΚΑΙ! 



www.efsyn.gr
 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=14127&Itemid=1

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote